O viral διάλογος του Αλέξη Τσίπρα με Νεοδημοκράτη στη Σύμη

«Όσο γρηγορότερα γίνουν οι εκλογές, τόσο καλύτερα για τον τόπο»

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε για αποτυχία στη διαχείριση όλων των κρίσεων, που κλήθηκε να διαχειριστεί, εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Δε θα ολοκληρωθεί η τετραετία διότι έχει, από ό,τι φαίνεται, αποφασίσει να αποδράσει πριν έρθει ο χειμώνας και υποστεί τις συνέπειες μιας καταστροφικής πολιτικής για την οποία ο ίδιος ευθύνεται», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τη Ρόδο.

Ο Αλέξης Τσίπρας στη Ρόδο

Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε την επίσκεψή του στη Ρόδο από το εργατοϋπαλληλικό κέντρο / Eurokinissi

Έντονες αντιδράσεις για την επίθεση Έλληνα διασώστη εναντίον της χώρας

Ο κ. Τσίπρας είπε πως το κόμμα του είναι έτοιμο «να αναλάβει για άλλη μια φορά το δύσκολο έργο να βγάλουμε τα κάστανα από την φωτιά».

Επιστρέφουν για τα καλά τα σενάρια πρόωρων εκλογών

«Και όσο γρηγορότερα γίνουν οι εκλογές τόσο καλύτερο θα είναι για τον τόπο. Αν γίνουν γρήγορα θα υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες, και δημοσιονομικές και άλλες, για να στηριχθεί η κοινωνία και να αντιμετωπιστεί ουσιαστικά το μεγάλο πρόβλημα της ακρίβειας», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

O viral διάλογος του Τσίπρας με Νεοδημοκράτη στη Σύμη

Έναν viral διάλογο με έναν κάτοικο της Σύμης είχε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρέθηκε στο όμορφο νησί μετά τη Ρόδο.

Μητσοτάκης: Έως τις 18.00 θα λειτουργούν παιδικοί σταθμοί και δημοτικά

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε ο ίδιος το βίντεο στο προφίλ του στο Instagram.

Διακρίνεται να συνομιλεί με έναν ψαρά, ο οποίος του λέει: «Θέλω να μιλήσω στον Μητσοτάκη και να του πω ότι εάν συνεχίσει αυτό το βιολί θα τις χάσει τις εκλογές. Το λέω εγώ που είμαι Νέα Δημοκρατία».

Τσίπρας με κάτοικο της Σύμης

«Θέλω να μιλήσω στον Μητσοτάκη και να του πω ότι εάν συνεχίσει αυτό το βιολί θα τις χάσει τις εκλογές. Το λέω εγώ που είμαι Νέα Δημοκρατία», είπε ένας ψαράς στη Σύμη 

Ο κ. Τσίπρας ακούει τον κάτοικο της Σύμης προσεκτικά, ωστόσο δε φαίνεται στο βίντεο τι του απάντησε. Στο επόμενο στιγμιότυπο, ωστόσο, ο ψαράς γυρνάει και λέει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Πάντως είσαι συμπαθητικός άνθρωπος. Μ’ αρέσεις κύριε Τσίπρα».

Ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά και όσοι ήταν γύρω του, έβαλαν τα γέλια.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top