Επιστρέφουν για τα καλά τα σενάρια πρόωρων εκλογών

Παρά τη νέα διαβεβαίωση Μητσοτάκη ότι θα εξαντλήσει την τετραετία  

Τα σενάρια για πρόωρες εκλογές επέστρεψαν για τα καλά και έχουν φουντώσει την πολιτική αντιπαράθεση. «Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία» εξακολουθεί να διαμηνύει πάντως ο  πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας ζητά «πολιτική αλλαγή». 

Μητσοτάκης: Εύχομαι η ρητορική της Τουρκίας να μην εκφραστεί στο πεδίο


Κ. Μητσοτάκης: θα εξαντλήσουμε την τετραετία

«Επειδή έχουμε μπροστά μας ουσιαστικά 12 μήνες μέχρι τις εκλογές, να μην εγκλωβιστεί η χώρα σε μία αφόρητη τοξικότητα και σε έναν πολιτικό διάλογο που θα γίνεται με κραυγές,  με κατηγορίες» ζήτησε ο  πρωθυπουργός, διαβεβαιώνοντας ότι θα εξαντλήσει την τετραετία, μιλώντας σε συνέδριο για την Υγεία.  

«Υπάρχει μια μηδενιστική κριτική σε όλα. Για οτιδήποτε συμβαίνει στον πλανήτη, φταίει ο Μητσοτάκης» πρόσθεσε. 

Α. Τσίπρας: Η κυβέρνηση διαρρέει τα περί πρόωρων εκλογών 

«Οι διαρροές για πρόωρες εκλογές προέρχονται από το Μέγαρο Μαξίμου του οποίου κάτοικος είναι ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος διαρκώς διαψεύδει. Πρέπει να συνεννοηθούν μεταξύ τους» υποστήριξε από την πλευρά του ο Αλέξης  Τσίπρας.   

Τσίπρας: Ο νόμος Κατρούγκαλου είναι από τους πιο παρεξηγημένους νόμους

«Ένα πράγμα με ανησυχεί, τι θα παραλάβουμε ξανά. Κάθε μέρα που περνάει ξοδεύεται χρήσιμος χρόνος και κρίσιμοι πόροι που θα μπορούσαν να διοχευτευθούν ώστε να στηριχθεί η κοινωνία» ανέφερε.  

«Όσο η πραγματικότητα δεν τον βολεύει, το αφήγημά του φτιάχνει μια νέα πραγματικότητα στα μέτρα του, με μόνιμο εργαλείο τα Tsipronomics» σχολίασε ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top