Έντονες αντιδράσεις για την επίθεση Έλληνα διασώστη εναντίον της χώρας

Στο Ευρωκοινοβούλιο παρουσία του Κούλογλου

Ο κ. Αποστολόπουλος εξαπέλυσε βαριές κατηγορίες εναντίον των ελληνικών αρχών, κατηγορώντας τους ότι απαγάγουν πρόσφυγες / Βίντεο από Ομάδα Αλήθειας

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι πρωτοφανείς κατηγορίες εναντίον της χώρας μας από τον διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλο σε εκδήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο, παρουσία του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλογλου.

Ο κ. Αποστολόπουλος εξαπέλυσε βαριές κατηγορίες εναντίον των ελληνικών αρχών, κατηγορώντας τους ότι απαγάγουν πρόσφυγες, ττους πετούν στη θάλασσα, αλλά και κάποιες φορές τους κακοποιούν!

Κούλογλου για «σχέδιο Πολάκη»: Δεν είναι σοβαρές προτάσεις αυτές 

«Οι ελληνικές αρχές απαγάγουν πρόσφυγες που έχουν ήδη φτάσει στις ελληνικές ακτές και τους πετάνε πάλι στην ανοικτή θάλασσα. Είναι μοναδικό φαινόμενο, δεν το έχουμε ξαναδεί», είπε ο κ. Αποστολόπουλος.

Αποστολόπουλος - Κούλογλου

«Οι ελληνικές αρχές απαγάγουν πρόσφυγες που έχουν ήδη φτάσει στις ελληνικές ακτές και τους πετάνε πάλι στην ανοικτή θάλασσα», ισχυρίστηκε ο διασώστης, Ιάσων Αποστολόπουλος 

«Είναι μοναδικό φαινόμενο. Οι πρόσφυγες καταφθάνουν στην Ελλάδα ανεξάρτητα στις ελληνικές ακτές. Οι ελληνικές αρχές δεν τους καταγράφουν. Τους κρατάνε σε μυστικά μέρα, κατάσχουν τα υπάρχοντά τους, κυρίως κινητά τηλέφωνα και διαβατήρια. Τους μεταφέρουν σε σκάφη του Λιμενικού, τους βάζουν σε φουσκωτά χωρίς μηχανές, και εν τέλει τους παρατάνε στην ανοικτή θάλασσα», είπε.

Έβρος: Καταδίωξη σκληρών διακινητών μεταναστών δίπλα στους πολίτες

«Μετανάστες που αρνούνται να επιβιβαστούν  σε αυτά τα σκάφη, συχνά κακοποιούνται και βασανίζονται», τόνισε ο κ. Αποστολόπουλος.

Οικονόμου: Να πάρει θέση ο κ. Τσίπρας για όσα ειπώθηκαν παρουσία ευρωβουλευτή του

Ο Γιάννης Οικονόμου κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση για όσα ακούστηκαν, παρουσία του ευρωβουλευτή του, Στέλιου Κούλογλου.

Μηταράκης στο Star: Αποφασισμένη η Ελλάδα να προστατέψει τα σύνορά της

« Ο κ. Τσίπρας οφείλει να απαντήσει ξεκάθαρα: αυτή είναι η άποψη που έχει για τους άντρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος; Είναι πια κατανοητό σε όλους πως θα αντιμετώπιζε ο ΣΥΡΙΖΑ μια εισβολή στον Έβρο σαν και αυτή που αποκρούσαμε το 2020. Η εικόνα ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να επιβραβεύει με τη στάση του τις ύβρεις και τις συκοφαντίες του κ. Αποστολόπουλου για την πατρίδα ξεπερνά κάθε όριο. Είναι άγος», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούλιο είχε ακυρωθεί η παρασημοφόρηση του κ. Αποστολόπουλου από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top