Πρόωρες εκλογές: Τέλος στα σενάρια από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Οικονόμου 

«Φρένο» και στις φήμες για άμεσο ανασχηματισμό 

Τέλος στα σενάρια για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, αλλά και για ανασχηματισμό άμεσα, ακόμη και μέσα στην εβδομάδα, έβαλε η κυβέρνηση, με τα όσα ανέφερε σήμερα στο briefing των πολιτικών συντακτών ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου

Μητσοτάκης: Εκλογές στα μέσα του 2023, χωρίς αλλαγή εκλογικού νόμου

Γ. Οικονόμου: εκλογές το 2023 και φρένο στα σενάρια για ανασχηματισμό

«Οι εκλογές θα γίνουν το 2023. Όλα τα υπόλοιπα είναι σενάρια που δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα» τόνισε ο κ. Οικονόμου. 

Πρόωρες εκλογές: Τα σενάρια για κάλπες και τα σχέδια του Μεγάρου Μαξίμου

Όσον αφορά τις φήμες για ανασχηματισμό τις επόμενες ημέρες, αμέσως μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από τις ΗΠΑ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε:     

«Η κυβέρνηση είναι προσηλωμένη στη δουλειά της. Αυτό ισχύει και για τις εκλογές, αυτό  ισχύει και για τον ανασχηματισμό.  

Οικονόμου: Με σχέδιο στηρίζουμε τη δημόσια Παιδεία


Ν.Ηλιόπουλος: Στις εκλογές η πολιτική Μητσοτάκη θα ηττηθεί 

Ο  εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της ακρίβειας και άλλων μεγάλων ζητημάτων, μιλώντας στον Σκάι, με αφορμή δημοσκόπηση που δείχνει άνοδο των ποσοστών της ΝΔ.      

«Η πιο κρίσιμη μέτρηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ότι η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου δεν μπορεί να βγάλει τον μήνα» ισχυρίσθηκε, ενώ προέβλεψε ότι η πολιτική  Μητσοτάκη θα ηττηθεί στις επόμενες εκλογές.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top