Τσίπρας: Η κυβέρνηση έχει ρεύμα στα καρτέλ 

Έντονη αντίδραση του Μαξίμου:  «Ο κ. Τσίπρας ψευδολογεί»  

To video του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα με κριτική στην κυβέρνηση για  τη ΔΕΗ και τις σχέσεις της με καρτέλ    

 «Η κυβέρνηση έχει ρεύμα. Στα καρτέλ», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στa social media η οποία συνοδεύεται με σποτ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που περιλαμβάνει και αποσπάσματα από την αντιπαράθεσή του με τον πρωθυπουργό στη Βουλή για το ζήτημα της ενέργειας.  

Τσίπρας: Οι πολίτες πληρώνουν την ακρίβεια Μητσοτάκη

«Η κυβέρνηση έχει ρεύμα. Στα καρτέλ. Στα funds και στους ιδιώτες μετόχους, στους οποίους πούλησε το 17% της ΔΕΗ. Στις ιδιωτικές εταιρείες ενέργειας. Στους ισχυρούς που κερδίζουν, ενώ εσύ δεν αντέχεις να πληρώσεις τον λογαριασμό» υποστηρίζει συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας στην ανάρτησή του. 

 

Μητσοτάκης στο CNN: Τα μέτρα κατά Ρωσίας να μη βλάψουν περισσότερο εμάς

Η απάντηση της κυβέρνησης:Ο κ. Τσίπρας καταφεύγει σε σοφιστείες και λεκτικά πυροτεχνήματα

Απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ,  ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, δήλωσε; 

Οικονόμου: Οριζόντια στήριξη των νοικοκυριών όσο διαρκεί η κρίση    

«Ο κ. Τσίπρας παρότι έχει συλληφθεί επανειλημμένα να ψευδολογεί, συνεχίζει να καταφεύγει σε σοφιστείες και λεκτικά πυροτεχνήματα. Την αξιοπιστία που έχουν οι υπολογισμοί και οι υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, την γνωρίζουν καλά οι πολίτες.

Η κυβέρνηση προσπαθεί με πράξεις να μετριάσει τις επιπτώσεις των αυξήσεων στη ζωή των Ελλήνων. Ο ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που κάνει, όπως και στην πανδημία, είναι να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί και αυτή την κρίση προκειμένου να κερδοσκοπίσει πολιτικά, ελπίζοντας κάτι να μείνει στο τέλος από τη λαϊκίστικη προπαγάνδα του.

 Οι πολίτες βλέπουν, συγκρίνουν και καταλαβαίνουν».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top