Ένταση στη Βουλή με Γεραπετρίτη και Τσίπρα – Αποχώρησε η ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ

Η φράση του υπουργού Επικρατείας που ενόχλησε

«Κόκκινο» χτύπησε η πολιτική ανατιπαράθεση στη Βουλή, όταν μετά τον Αλέξη Τσίπρα, ανέβηκε στο βήμα ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Ο υπουργός Επικρατείας απάντησε στο αίτημα του κ. Τσίπρα για παραίτηση της κυβέρνησης και πρόωρες εκλογές με τη φράση «ώρα να πηγαίνετε κ. πρόεδρε», προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έλαβε τον λόγο και απάντησε σε υψηλούς τόνους στον υπουργό Επικρατείας, λέγοντας πως όχι μόνο δεν είναι αρχηγός κόμματος για να του απαντά αλλά και δεν είναι καν εκλεγμένος με την ψήφο του ελληνικού λαού.

Τα νέα μέτρα για ρεύμα και φυσικό αέριο που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

Στη συνέχεια ζήτησε από τον κ. Γεραπετρίτη να ανακαλέσει τη φράση του και αποχώρησε από την αίθουσα μαζί με την κοινοβουλευτική του ομάδα.

Τσίπρας: Ζήτησε την παραίτηση Μητσοτάκη και την προκήρυξη εκλογών

Ο υπουργός Επικρατείας του απάντησε ότι είναι προσβλητικό να θεωρεί αυτονόητο ότι συνομιλεί μόνο με τον πρωθυπουργό και πως η κοινοβουλευτική τάξη επιβάλλει να ακούει όλους τους υπουργούς και βουλευτές.

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Θέλετε τώρα εκλογές για να μη γίνετε τρίτο κόμμα

Παράλληλα, ζήτησε από τον κ. Τσίπρα να απευθυνθεί στους δικούς του βουλευτές Επικρατείας και να τους πει ότι υπάρχουν βουλευτές 2 ταχυτήτων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top