Οργή ΣΥΡΙΖΑ για το hashtag «#ΣΥΡΙΖΑ_ξεφτίλες» του ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ζητά την παραίτηση του προέδρου - Η απάντηση του Πρακτορείου

ΣΥΡΙΖΑ

Την οργή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε ένα λάθος σε δημοσίευση του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ – ΜΠΕ) στο twitter.

To Πρακτορείο ανήρτησε την είδηση της επίσκεψης κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στη βόρεια Εύβοια για τις καταστροφές από την κακοκαιρία, χρησιμοποιώντας το hashtag «#ΣΥΡΙΖΑ_ξεφτίλες».

Η εν λόγω ανάρτηση κατέβηκε και η είδηση δημοσιεύτηκε ξανά στον λογαριασμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ στο twitter, ωστόσο η ενόχληση της Κουμουνδούρου ήδη είχε χτυπήσει… κόκκινο.

ΣΥΡΙΖΑ για μέτρα στήριξης: Η κοινωνία παραμένει απροστάτευτη

«Όταν με απόφαση του κ. Μητσοτάκη η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό Πρακτορείο τέθηκαν για πρώτη φορά υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργικού γραφείου, ήμασταν σίγουροι ότι θα μετατραπούν σε σκληρούς προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και επιβεβαιωθήκαμε», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη, τονίζοντας πως «το Κρατικό Πρακτορείο έχει μετατραπεί σε τρολ» και κάνοντας λόγο για «χυδαίο χάσταγκ».

ΣΥΡΙΖΑ - ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το επίμαχο tweet του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το οποίο διορθώθηκε στη συνέχεια / Πηγή twitter
 

To ΑΠΕ-ΜΠΕ προέβη σε ανακοίνωση με την οποία γίνεται λόγος περί προφανούς λάθους και τονίζεται πως ζήτησε δημόσια συγγνώμη η αρμόδια συντάκτης.

«Εκ μέρους του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η συντάκτρια Αγγελική Μπούμπουκα θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η λανθασμένη ανάρτηση που έγινε νωρίτερα σήμερα μέσω του @amna_news με hashtag υβριστικό για τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν δικό μου λάθος. Ζητώ συγγνώμη και θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι δεν υπήρξε σκοπιμότητα, καθώς το λάθος έγινε λόγω αυτόματης αλλαγής του hashtag #SYRIZA όταν κάποιος πατήσει το enter αμέσως μετά», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Συνεχίζοντας, τονίζεται πως η ανάρτηση διορθώθηκε άμεσα και ζητήθηκαν το ίδιο άμεσα εξηγήσεις από τη διοίκηση, η οποία εκφράζει τη λύπη της και διαβεβαιώνει ότι για το συγκεκριμένο και τυχόν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον θα δρομολογηθούν οι προβλεπόμενες πειθαρχικές διαδικασίες.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top