Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας: Πρόσωπο «έκπληξη» ψάχνει ο πρωθυπουργός

Ποιος θα είναι τελικά ο Υπουργός μετά το «ναυάγιο» Αποστολάκη;

Το ρεπορτάζ του Γιώργου Ευγενίδη σχετικά με το πρόσωπο που ψάχνει η κυβέρνηση για το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (2/9/21)

Θέμα χρόνου είναι οι ανακοινώσεις για το πρόσωπο που θα τοποθετηθεί στο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, μετά την άρνηση της θέσης από τον Ευάγγελο Αποστολάκη. 

Αποστολάκης: Πώς φτάσαμε στο «ναυάγιο» της υπουργοποίησής του;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Ευγενίδη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η κυβέρνηση ψάχνει ακόμα τα νέα πρόσωπα για το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, το οποίο θα συσταθεί ως αυτόνομο. 

Όλα δείχνουν πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μια εικόνα για ένα πρόσωπο «έκπληξη», του οποίου το όνομα δεν έχει ακουστεί μέχρι στιγμής. Το άτομο αυτό θα συνδυάζει και επιχειρησιακά αλλά και πολιτικά χαρακτηριστικά για να λάβει το εν λόγω υπουργείο. 

Γεωργιάδης: Ούτε για καφετζής ο Αποστολάκης

Ανώτερη κυβερνητική πηγή δηλώνει στο Star ότι θα πρόκειται για έναν Υπουργό με θετικό πρόσημο που θα χαίρει ευρείας αποδοχής. 

Ωστόσο, μένει να φανεί αν το πρόσωπο αυτό θα ανήκει στον κοινοβουλευτικό χώρο της Νέας Δημοκρατία η κάποιου άλλου κόμματος. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν αποκλείεται το υπουργείο να έχει διπλή δομή, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να μην υπάρχει μόνο ένας Υπουργός. 

Αναζητείται… υπουργός Πολιτικής Προστασίας με επιχειρησιακά χαρακτηριστικά

Το όνομα του καθηγητή Κώστα Συνολάκη που ακουγόταν έντονα τις προηγούμενες μέρες φαίνεται πως δεν είναι πλέον «στο τραπέζι».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top