Ανασχηματισμός- Σκέρτσος: «Όλο το βάρος στην αποκατάσταση των ζημιών»

O νέος υπουργός Επικρατείας δίνει το στίγμα των κυβερνητικών προθέσεων

'Ακης Σκέρτσος

Το στίγμα των κυβερνητικών προθέσεων, μετά και την εσωτερική αναδιάταξη δυνάμεων, απέδωσε, αμέσως μετά την ορκωμοσία, ο νέος υπουργός Επικρατείας 'Ακης Σκέρτσος, ο οποίος, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, αφού σημείωσε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους που έχουν χάσει τις περιουσίες τους στις πυρόπληκτες περιοχές, πρόσθεσε: «όλη μας η δουλειά - το λέω ειλικρινά - αυτό το διάστημα θα έχει να κάνει με το να αποκαταστήσει τις ζημιές και να αισθανθούν ξανά ότι η Πολιτεία είναι δίπλα τους».

Μίνι ανασχηματισμός στην κυβέρνηση: Υπουργός Επικρατείας ο Χ. Σκέρτσος

Γιάννης Οικονόμου: «Θα αναδείξουμε το κυβερνητικό έργο»

Γιάννης Οικονόμου: Ποιος είναι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, αφού ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό «για την πολύ μεγάλη τιμή», δεσμεύτηκε ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του, ότι θα δουλέψει με όλες του τις δυνάμεις, με στόχο «να αναδείξουμε το κυβερνητικό έργο σε μια περίοδο ιδιαίτερα καθοριστική και κρίσιμη για την πατρίδα, τους ανθρώπους, για τη χώρα συνολικότερα».

Χρήστος Τριαντόπουλος: «Εχουμε δύσκολο έργο και πολλή δουλειά»

Ο έτερος υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Χρήστος Τριαντόπουλος, χαρακτήρισε «δύσκολο» το έργο, ενώ επισήμανε: «Έχουμε πολλή δουλειά όλοι μας, με συντονισμό και εργασία, πολλή δουλειά από εδώ και πέρα». 

Μίνι ανασχηματισμός: Λιτή η ορκωμοσία των νέων υπουργών

Θεόδωρος Λιβάνιος: «Δουλειά- δουλειά- δουλειά»

Στη φράση «δουλειά-δουλειά-δουλειά» περιορίστηκε ο Θεόδωρος Λιβάνιος, υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, προσθέτοντας: «Υπάρχουν πολλά προβλήματα, θα τα αντιμετωπίσουμε».

Γιώργος Στύλιος: «Γρήγορα να επιστρέψουν οι πυρόπληκτες περιοχές στην πρότερη κατάσταση»

Τέλος, ο νέος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γεώργιος Στύλιος, αναφέθηκε στη δύσκολη περίσταση που δημιουργήθηκε από τις καταστροφικές πυρκαγιές: «Όμως, έχουμε να κάνουμε σημαντικά πράγματα για να μπορέσουμε γρήγορα να επιστρέψουν στην κατάσταση που ήταν οι συγκεκριμένες περιοχές. Είμαστε αγροτική οικονομία, θα δουλέψουμε καλά και δυνατά».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top