Άρση lockdown - άνοιγμα εστίασης: Από τέλος Φεβρουαρίου και βλέπουμε

Έξοδος από τα μέτρα τον Ιανουάριο μόνο για σχολεία και ψώνια σε κατάστημα

Στο σχέδιο της κυβέρνησης για άρση του lockdown αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα. 

Σκέψεις για μερική άρση του lockdown ενόψει εκπτώσεων

Όπως επισήμανε,  η κυβέρνηση θέλει να ανοίξουν τα σχολεία στις 8 Ιανουαρίου κι αυτό θα είναι η εκκίνηση για μια πολύ φειδωλή άρση των μέτρων.  

Σαρηγιάννης: «Αν ανοίξουν τα σχολεία, θα έχουμε 2000 κρούσματα τον Μάρτιο»

Αμέσως μετά θα ανοίξει μερικώς η αγορά, καθώς 11 ή 18 Ιανουαρίου ξεκινούν τα ψώνια μέσα στο κατάστημα.  «Θα προσπαθήσουν στις 11, για να συμπέσει και με την έναρξη των εκπτώσεων. Θα κλείνουμε ραντεβού, θα μπαίνουμε στο κατάστημα, θα δοκιμάζουμε και  θα πληρώνουμε» τόνισε η Κ. Μακρή.  

Στις 20 Ιανουαρίου «κληρώνει» για τη μετακίνηση από νομό σε νομό, καθώς στην κυβέρνηση θέλουν να υπάρχει δύο εβδομάδες απόσταση από το άνοιγμα των σχολείων, για να δουν τα αποτελέσματα.  

«Καμπανάκι» από Κικίλια: H Πρωτοχρονιά μπορεί να «φουντώσει» τον κορωνοϊό

Όλα τα υπόλοιπα (εστιατόρια, καφέ, μπαρ,  θέατρα, σινεμά), όπως  ανέφερε η σχολιάστρια  του Star πάνε από το τέλος Φεβρουαρίου και μετά.  

«Για να ανοίξουν,  θέλουν να έχουν εμβολιαστεί οι πολίτες άνω των 70 ετών, ώστε να μην κινδυνεύουν. Αυτό,  όσα εμβόλια και να πάρουμε, δε θα γίνει πριν από τον Μάρτιο» τόνισε η Κ. Μακρή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top