Επιχείρηση «ρεβεγιόν» για την κυβέρνηση με κωδικό… SMS 6!  

Αυστηροί έλεγχοι ακόμη και στα σπίτια παρουσία εισαγγελέα  

Το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν έχει ανησυχήσει κυβέρνηση και επιστήμονες καθώς ο συνωστισμός στα σπίτια μπορεί να οδηγήσει σε αναζωπύρωση του κορωνοϊού. Η ελληνική οικογένεια θα γιορτάσει διαφορετικά φέτος με λιγότερα άτομα στο τραπέζι και ελέγχους από τις αρχές.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων: Οριστικά μέχρι 9 άτομα έως 10 μ.μ. είπε ο Χαρδαλιάς

Εικόνες ακόμη και από drone θα φτάνουν στο κέντρο ελέγχου της αστυνομίας την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ όπου υπάρχει αυξημένη κυκλοφορία των οχημάτων θα σπεύδουν τα περιπολικά, προκειμένου να μη διασπείρει κανείς τον ιό για χάρη του ρεβεγιόν.

ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ

 Για να μη γίνουν όμως οι λίγοι φίλοι… πολλοί, η Αστυνομία σκοπεύει να κάνει πολύ αυστηρούς ελέγχους και στα σπίτια.   
«Θα υπάρχει εισαγγελέας υπηρεσίας ο οποίος ανά πάσα στιγμή θα δώσει εντολές να κάνουν έλεγχο για πάρτι» δηλώνει ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας 

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕΒΕΓΙΟΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
 

Ρεβεγιόν Χριστούγεννων: Ποιον κωδικό θα στέλνουμε, πόσα άτομα θα είμαστε

Οι νοικοκυρές πάντως είναι καλύτερα να βάλουν νωρίς το φαγητό στον φούρνο. Το ρεβεγιόν της ελληνικής οικογένειας πηγαίνει φέτος για το μεσημέρι λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας στις 10 μ.μ. Οι επισκέπτες θα στείλουν τον κωδικό 6 για να μετακινηθούν, ενώ απαγορεύεται η μετακίνηση εκτός νομού, είτε με αυτοκίνητο είτε με ΚΤΕΛ. 

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ  

Η κυβέρνηση ανησυχεί πως η πορεία του δεύτερου κύματος θα κριθεί από το ρεβεγιόν και δίνει μεγάλη σημασία στο να μην ξεφύγουμε. Οι συναθροίσεις στα σπίτια θα είναι στο μικροσκόπιο αυστηρών ελέχων. Τα Χριστούγεννα θα είναι το crash test για την πρωτοχρονιά. Αν τα κρούσματα αυξηθούν δεν αποκλείεται να αλλάξουμε χρόνο με πολύ αυστηρότερους περιορισμούς.   

2 ΣΤΟΥΣ 3 ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ

Οι 3 στους 5 Έλληνες φαίνεται πως προτιμούν να περάσουν ήσυχα τα Χριστούγεννα για να μην «κεντρίσουν» τον ιό, όπως έδειξε έρευνα της Focus Bari.

2 στους 3 θα γιορτάσουν τα φετινά Χριστούγεννα με λιγότερους ανθρώπους απ’ ότι συνηθίζουν, ενώ  17% θα   περάσουν τελείως μόνοι σύμφωνα με την ίδια έρευνα.  

Η κυβέρνηση αποδίδει μεγάλη σημασία στο πώς θα γιορτάσουμε ώστε να μη χαλάσει η πρόσφατη σταθερή επιδημιολογική εικόνα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top