Σαμαράς για καταδίκη Χρυσής Αυγής: Σήμερα δικαιώνεται η Δημοκρατία  

«Τολμήσαμε και υπομείναμε ύβρεις κι απειλές»

«Σήμερα δικαιώνεται η Δημοκρατία και οι εθνικές και ευρωπαϊκές αξίες μας» δήλωσε  ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς  για τη δικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή.  

Δίκη Χρυσής Αυγής: Οι ποινές για εγκληματική οργάνωση - Τι θα ακολουθήσει

Σχετικά με τη δίωξη  που ασκήθηκε επί πρωθυπουργίας του (μετά την αποστολή από τον τότε Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια των 32 δικογραφιών στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου)  ο κ. Σαματάς επισήμανε: «Πολύ απλά, δεν κάναμε τίποτα παραπάνω από το εθνικό και δημοκρατικό μας καθήκον». 

Δένδιας για Χρυσή Αυγή: Επέρχεται η Νέμεση στην ύβρη στο κράτος δικαίου

Ο κ. Σαμαράς δήλωσε συγκεκριμένα:

Μητσοτάκης για Χρυσή Αυγή: Σήμερα νίκησε η Δημοκρατία

«Σήμερα δικαιώνεται η Δημοκρατία και οι εθνικές και ευρωπαϊκές αξίες μας. Εγώ δεν θα ξεχάσω ποτέ σε ώρες φοβερά δύσκολες πώς πάρθηκε η απόφαση και πώς ολόκληρη η κυβέρνησή μας, ατρόμητοι δικαστές και στελέχη απ' όλες τις παρατάξεις πιστέψαμε σε αυτήν την αποστολή. Τολμήσαμε και υπομείναμε ύβρεις κι απειλές αλλά και απέραντη υποκρισία. Κι ασφαλώς θα θυμάμαι πάντα την αγωνία μου μήπως οι θυσίες του ελληνικού λαού τότε, πάνε χαμένες μέσα σε ένα όργιο βίας. Κι ας σκεφθούν ορισμένοι πώς εμείς αισθανθήκαμε βλέποντάς τους να αθροίζουν τις ψήφους τους με εκείνες της Χρυσής Αυγής. Κι όχι μόνο μια φορά. Πολύ απλά λοιπόν, δεν κάναμε τίποτα παραπάνω από το εθνικό και δημοκρατικό μας καθήκον».  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top