ΔΕΗ: Ξέμειναν από… στύλους και ψάχνουν γεννήτριες στις Βρυξέλλες!

Ο γίγαντας είναι γυμνός παρά την αυτοθυσία των τεχνικών

Στην απίστευτη αυτοθυσία των τεχνικών της ΔΕΗ να αποκαταστήσουν γρήγορα τη ζημιά σε  ένα διαλυμένο σύστημα ηλεκτροδότησης αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star  με αφορμή την περίπτωση της Χαλκιδικής. 

Όπως ανέφερε, στη Χαλκιδική πήγαν 150 τεχνικοί και έμεινε «γυμνή»  για 48 ώρες όλη η Βόρεια Ελλάδα.  «Δεν υπήρχε άνθρωπος να αντιμετωπίσει, έστω και το πιο μικρό περιστατικό. Και το ρίσκαραν για να σώσουν την κατάσταση» τόνισε η σχολιάστρια του Star.  

Tόνισε επίσης: «Ηλεκτρογεννήτριες δεν υπάρχουν. Έχουν σταλεί όλες, σε Κρήτη, Ρόδο,  Σαντορίνη και ψάχνουν ακόμη και  στις Βρυξέλλες να βρουν κι άλλες για να υπάρχει ένα απόθεμα!». 

Η Κ. Μακρή υπενθύμισε ότι τα μπλακ άουτ πλέον είναι καθημερινά:  Μόνο  αυτή την εβδομάδα είχαμε διακοπές ρεύματος στην Αθήνα και στο Λασήθι επί σχεδόν 18 ώρες, ενώ σήμερα δεν είχαν ρεύμα όλη την ημέρα τα  Μεστά στη Χίο, που ειναι η πιο τουριστική περιοχή.

Κατέληξε στο σχόλιό της η επικεφαλής του πολιτικού και οικονομικού ρεπορτάζ  του Star:   

«Δεν έχουμε απόθεμα σε στύλους που είναι…  σάπιοι. Χρειάζονται επειγόντως  4.000 και δεν εχει λεφτά ούτε ο ΔΕΔΔΗΕ ούτε η ΔΕΗ που είναι η «μαμά εταιρία».  Αυτό καταλαβαίνουμε ότι ειναι ένα σύστημα που κινείτε στα όριά του. Ή μάλλον, τα εχει ξεπεράσει  προ πολλού».  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top