Χαμός στις εκλογές στην Αμάρυνθο - Επίθεση σε πρώην υφυπουργό των ΑΝΕΛ

Σπρωξίματα, αλληλοκαταγγελίες και μία γυναίκα στο νοσοκομείο!

Νίκος Μαυραγάνης

Επεισόδιο σημειώθηκε σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ σε εκλογικό κέντρο στην Αμάρυνθο εις βάρος  του πρώην υφυπουργού Υποδομών (προερχόμενου από τους ΑΝΕΛ)  Νίκου  Μαυραγάνη,  από οπαδούς του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Δημητρόπουλου.

Ο Νίκος Μαυραγάνης ο οποίος κατάγεται από την Αμάρυνθο στηρίζει τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Γουρνή και φέρεται, όπως γράφει το eviatopblog.gr  να είχε φραστικό επεισόδιο  με τον πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ  Πέτρο Σμιλάκο, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του Δημητρόπουλου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση  με άλλα άτομα, τα οποία τελικά του επιτέθηκαν.    

Όπως γράφει επίσης το egnomi.gr, σύμφωνα με καταγγελίες του κ. Μαυραγάνη, κατά το επεισόδιο δέχθηκε  χτύπημα η αδελφή του υποψήφιου δημάρχου  Ελένη Γουρνή,  η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας με ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ . 

Η πλευρά των οπαδών του κ. Δημητρόπουλου ισχυρίζεται ότι ο κ.  Μαυραγάνης απώθησε βίαια τον κ. Σμιλάκο και τον έριξε στο έδαφος,  αλλά αρνείται ότι υπήρξε χειροδικία εναντίον της Ελένης Γουρνή. Όπως υποστηρίζουν,  η γυναίκα  λιποθύμησε και πέφτοντας στο έδαφος χτύπησε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top