Ο Κυρίτσης απολογείται: «Λάθος η δήλωσή μου για τις μολότοφ»

«Άδειασμα» Κοντονή σε Καλογήρου και Ζορμπά

Ο Γιώργος Κυρίτσης

Σε πλήρη αναδίπλωση προχώρησε σε λιγότερο από 24 ώρες ο Γιώργος Κυρίτσης, μετά τις αντιδράσεις, ακόμη και από το κόμμα του, για τη δήλωση ότι «δε θυμάμαι να έχει σκοτωθεί κανείς από μολότοφ».

Όπως δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο ethnos.gr, είχε στο μυαλό του «τις συγκρούσεις που συχνά παρατηρούμε στο δρόμο, σε πολιτικές και αθλητικές εκδηλώσεις επί χρόνια κι όχι φυσικά τον εμπρησμό της Marfin που οδήγησε στο θάνατο τριών εργαζομένων, μεταξύ των οποίων και μιας εγκύου».

Ξεσπά διασωθείσα της Marfin: «Εκλιπαρούσαμε να μην πετάνε μολότοφ»

«Ήταν λανθασμένη η δήλωσή μου. Ο λόγος είναι ότι το έγκλημα της Marfin κατέχει από μόνο του μια ξεχωριστή θέση στη συλλογική συνείδηση της ελληνικής κοινωνίας. Το έγκλημα της Marfin δεν είχε προηγούμενο κι ευτυχώς έκτοτε δεν καταγράφηκε άλλο όμοιο ή αντίστοιχό του», πρόσθεσε, χαρακτηρίζοντας «δικαιολογημένη» την αντίδραση που προκλήθηκε.

Ο Κοντονής άδειασε Καλογήρου και Ζορμπά

«Οι μολότοφ και σκοτώνουν και έχουν σκοτώσει» δήλωσε ο Σταύρος Κοντονής, σχολιάζοντας τη δήλωση του Γιώργου Κυρίτση.

Δήλωση-πρόκληση από Κυρίτση: Δε θυμάμαι να σκοτώθηκε κανείς από μολότοφ!

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης άσκησε κριτική και στον διάδοχό του, Μιχάλη Καλογήρου, αναφορικά με τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα.

Όπως είπε στον News 24/7 88,6 FM η έκβαση της δίκης για τη Χρυσή Αυγή θα επηρεαστεί εάν αλλάξει ο νόμος για τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης και μειωθούν οι ποινές.

Καταργούνται οι ποινές για όσους έβλαψαν τη χώρα σε εθνική διαπραγμάτευση!

Πού κάνει πίσω για τον Ποινικό Κώδικα ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Παράλληλα, τάχθηκε υπέρ του Κώστα Βαρώτσου στην υπόθεση με τον «Δρομέα», λέγοντας όπως θεωρεί «αδύνατο να τα έχει βγάλει από το κεφάλι του ο Βαρώτσος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top