Με το βλέμμα στην κάλπη: Κόκκινα δάνεια, ρυθμίσεις και χιλιάδες προσλήψεις

«Ασφυξία» στην αγορά λόγω έλλειψης ρευστού

Με τα μάτια στραμμένα στις κάλπες βαδίζει η κυβέρνηση. Όμως, οι κρίσιμες αποφάσεις για τα "κόκκινα" δάνεια, τις ρυθμίσεις οφειλών και χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο, δοκιμάζουν τις αντοχές της οικονομίας. 

Αυτή είναι η αντιπρόταση των τραπεζών για τα κόκκινα δάνεια

Ώρα αποφάσεων για «κόκκινα» δάνεια: Έρχονται πλειστηριασμοί και εξώσεις

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α' ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Με το βλέμμα στις κάλπες η κυβέρνηση προτείνει γαλαντόμες ρυθμίσεις. Προστασία της α' κατοικίας με αξία ως 250.000 ευρώ, "κούρεμα" του δανείου κατά 30% και διεύρυνση της "ομπρέλας" στα μικρά επιχειρηματικά δάνεια με προσημείωση της κύριας κατοικίας. 

ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΕΡΑΤΟΛΟΓΙΕΣ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

«Αυτά τα σενάρια υπάρχουν μόνο στη φαντασία διαφόρων δημοσιογράφων, οι οποίοι νομίζουν ότι έχουν το ελεύθερο να επιχειρούν να αποσταθεροποιήσουν το τραπεζικό σύστημα» διαψεύδει πάντως τις πληροφορίες ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.   

ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Η κυβέρνηση τάζει εδώ και μήνες ρύθμιση με 120 δόσεις για χρέη την εφορία. Το οικονομικό επιτελείο ετοιμάζεται να προχωρήσει ακόμη και μονομερώς, ενώ το Reuters, αναδεικνύει το ρίσκο της Αθήνας

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟν  ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

Στον προεκλογικό βωμό πέφτουν και χιλιάδες προσλήψεις. Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου έταξε μέσα σε δυο λεπτά, μιλώντας στην ΕΡΤ, 16.700 προσλήψεις στο Δημόσιο!  Πρόκειται για 9.000 θέσεις με τον κανόνα «ένας φεύγει- ένας έρχεται», 3.200 για το  πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι»  και  4.500 θέσεις στην Ειδική Αγωγή. 

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Ο  Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους γερμανικών επιχειρήσεων και δεσμεύτηκε ότι η κυβέρνηση του θα αποκαταστήσει την αξιοπιστία της χώρας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top