«Εμπλοκή» στα Σκόπια – Στον αέρα η συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου!

Ραγδαίες εξελίξεις με φόντο τη Συμφωνία των Πρεσπών

Πρώτη δημοσίευση: 13.45

Ραγδαίες εξελίξεις προκαλεί η «εμπλοκή» στα Σκόπια, όπου ο Ζάεφ προσπαθεί να εξασφαλίσει τους 80 βουλευτές που χρειάζεται να ψηφίσει τις αλλαγές στο Σύνταγμα.

Λίγο μετά τις 15.00 ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, με τον Πάνο Καμμένο να δηλώνει πως αναβάλλεται η συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Από τη συνεδρίαση της ΚΟ, η οποία διήρκησε μιάμιση ώρα, απουσίασε η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, η οποία βρίσκεται σε προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό, αλλά και ο Τέρενς Κουίκ, κάτι που επεσήμανε και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, καλώντας τους ρεπόρτερ να βγάλουν φωτογραφίες για να μην... κάνουν σενάρια.

Συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ συνεδρίασε για να λάβει αποφάσεις (και) για το μέλλον της συγκυβέρνησης

Βόρεια Μακεδονία: Σκληρό «πόκερ» στα Σκόπια για να περάσει η Συμφωνία

«Είμαστε σε ανοικτή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό. Υπάρχει μια εμπλοκή στα Σκόπια και, μέχρι να αρθεί, είπαμε να αναβάλλουμε τη συνάντησή μας» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος σε δημοσιογράφους.

Σήμερα κρίνεται το μέλλον της κυβέρνησης: Όλα τα σενάρια

Πάντως, η συζήτηση στην σκοπιανική Βουλή θα ξεκινήσει στις 14.00, όπως είχε προγραμματιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που μετέδωσαν σκοπιανά ΜΜΕ, ο Ζόραν Ζάεφ βρήκε συμβιβαστική φόρμουλα, που ικανοποιεί και τους οκτώ «αντάρτες» βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης των Σκοπίων, αλλά και τους δύο Αλβανούς βουλευτές.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top