Φρουζής (πρώην αντιπρόεδρος Novartis): Δεν με έχει καλέσει κανείς να καταθέσω!

Ισχυρίζεται πως ουδέποτε έδωσε χρήματα σε πολιτικό

Φρουζής: Δεν με έχει καλέσει κανείς να καταθέσω!

Ουδέποτε διακίνησε «μίζες» σε πολιτικούς, ορισμένους από τους οποίους δεν έχει καν συναντήσει, ξεκαθαρίσει σε αποκλειστική του συνέντευξη στην «Καθημερινή» ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis και πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), Κωνσταντίνος Φρουζής.

Ο κ. Φρουζής αναφέρει μεταξύ άλλων ότι δεν έδωσε ποτέ χρήματα «όχι μόνο στον κ. Γεωργιάδη αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο πολιτικό».

Υποστηρίζει επίσης ότι κάποιους από τους πολικούς που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση δεν τους έχει συναντήσει ποτέ: «Είδα τον κ. Πικραμμένο  στο Μέγαρο Μουσικής σε μια εκδήλωση και μου έδωσε την κάρτα του. Δεν τον έχω ξανά δει, δεν τον έχω ξανά συναντήσει. Όπως δεν έχω συναντήσει και τους κυρίους Αβραμόπουλο και Βενιζέλο». 

Διαβάστε ακόμη: Novartis: Σάλος με την αποκάλυψη (;) της ταυτότητας ενός εκ των μαρτύρων

Όσον αφορά στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Φρουζής αναφέρει ότι τον συνάντησε μία φορά στο Μέγαρο Μαξίμου και υπό την ιδιότητά μου του πρόεδρου του ΣΦΕΕ, περιγράφει δε τη συνάντησή τους ως ολιγόλεπτη και με θέμα «τις οφειλές του Δημοσίου προς τις φαρμακευτικές, ελληνικές και πολυεθνικές».

Επισημαίνει επίσης ότι γνώρισε τον κ. Στουρνάρα ως πρόεδρο του ΙΟΒΕ και είχε επαφές μαζί του υπό την ιδιότητά του ως προέδρου του ΣΦΕΕ

Τέλος, αναφέρει ότι δεν έχει κληθεί να καταθέσει και ότι εάν είχε κληθεί, θα είχε διαφωτίσει πολλές πτυχές της υπόθεσης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top