Ξεκίνησε η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης από τα πρατήρια Shell

Έκπτωση 10€/1.000 λίτρα για αγορές άνω των 1000 λίτρων και άτοκες δόσεις

Πρατήριο καυσίμων Shell

Η περίοδος θέρμανσης άρχισε την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου και η Coral Α.Ε. – Shell Licensee ξεκίνησε τη διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης από τα πρατήρια Shell με μια σειρά από προσφορές για όλους τους καταναλωτές. 

Η εταιρεία, δίνει τη δυνατότητα σε όσους καταναλωτές πραγματοποιήσουν παραγγελίες μέσω του 18330, του allSmart.gr και επιλεγμένων πρατηρίων Shell, να λάβουν έκπτωση 10€ ανά 1.000 λίτρα (1 λεπτό ανά λίτρο) για αγορές άνω των 1.000 λίτρων έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Επίδομα θέρμανσης: Έως 1.600 ευρώ τα νέα ποσά – Τι αλλάζει στα κριτήρια

Παράλληλα, η εταιρεία προσφέρει διπλάσιους πόντους Smart (1 πόντος ανά λίτρο αντί για 0,5 πόντοι ανά λίτρο) για όλες τις αγορές πετρελαίου θέρμανσης έως τις 30 Απριλίου 2023. 

Πετρέλαιο θέρμανσης: Πρεμιέρα με χαμηλότερες τιμές

Επιπλέον, οι καταναλωτές μπορούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με όλες τις πιστωτικές κάρτες και να λάβουν έως 12 άτοκες δόσεις.

Θέρμανση: Τι συμφέρει περισσότερο για να ζεσταθούμε

Τέλος, η Coral – Shell Licensee συνεργάζεται σε επιλεγμένα πρατήρια Shell και με τα Τραπεζικά Προγράμματα Πιστότητας της Alpha Bank, της Εθνικής Τράπεζας και της Τράπεζας Πειραιώς, προσφέροντας κέρδος έως 3% στις επιστροφές. Ενώ, όσοι καταναλωτές πραγματοποιήσουν αγορές πετρελαίου θέρμανσης 500€ και άνω από τα ίδια επιλεγμένα πρατήρια Shell, για το διάστημα από 14 Οκτωβρίου έως και 30 Νοεμβρίου 2022 με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, θα έχουν κέρδος έως 6%.

Οι καταναλωτές, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας για να πάρουν την προσφορά τους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top