Νέα βελτιωμένα καύσιμα Shell V - Power στην αγορά 

Παρουσιάσθηκαν τα νέα και αποδοτικότερα καύσιμα

Τα νέα βελτιωμένα καύσιμα Shell V-Power, που δημιουργήθηκαν μετά από  πέντε χρόνια ανάπτυξης και διατίθενται πλέον στην αγορά, παρουσίασε η εταιρία Coral. 

Καύσιμα Shell και Ferrari - Πάνω από 70 χρόνια καινοτομίας!

Στην εκδήλωση, το παρών έδωσαν ανώτατα στελέχη της Coral, και του Όμιλου Motor Oil, τα οποία, μεταξύ άλλων, δήλωσαν για το νέο προϊόν: 

  • «Έχει την τελευταία τεχνολογία της Shell μέσα του και κάνει τον κινητήρα αποδοτικότερο και τη λειτουργεία του οικονομικότερη.  4 στους 10 πελάτες μας αγοράζουν προϊόντα V Power όλα αυτά τα χρόνια» (Γιώργος Χατζόπουλος - Γενικός Διευθυντής της Coral Α.Ε. – Shell Licensee)
  • «Tώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να λανσάρουμε το καλύτερο καύσιμο που είχαμε ποτέ, στην ελληνική αγορά» ( Wim Riegman-  Shell Business License Manager South Europe
  • «Είναι μια χρονιά σταθμός για τη Shell  στην Ελλάδα, όπως είναι και μια χρονιά σταθμός για τη Motor Oil  στην Ελλάδα. Το νέο προϊόν έρχεται σαν αναβάθμιση στα ήδη καλύτερά μας καύσιμα. Kαύσιμα που είναι ήδη τα καλύτερα της αγοράς» (Ιωάννης Καλογήρου - Γενικός Διευθυντής Εμπορικών Εταιρειών του Ομίλου MOTOR OIL). 

Motor Oil: Συνεργασία με το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας

Η επιστημονική ομαδα της εταιρείας δούλεψε 5 χρόνια μέχρι να φτάσει στο νέο καινοτόμο προϊόν, καθώς, όπως εξήγησε η María Rodríguez - Moyá (Shell Fuel Scientist): «Τα νέα καύσιμα Shell φέρνουν για πρώτη φορά καθαρότητα 100% στα ζωτικά μέρη του κινητήρα και αυτό βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία της μηχανής».

Το νέο καύσιμο Shell V - Power

Καθαρισμός της παραλίας του Σχοινιά με τη συμβολή AVIN και Motor Oil  

Οι έλεγχοι πάνω στο καύσιμο έχουν επίσης αποδείξει πως η τακτική χρήση των νέων καυσίμων Shell V-Power προστατεύουν από μελλοντικές επικαθήσεις σε ζωτικά μέρη του κινητήρα, καθώς και ότι η συνεπής χρήση τους μπορεί να συμβάλλει στην απόδοση του, αλλά και στην εξοικονόμιση καυσίμου.

«Ο καταναλωτής θα έρθει σε ένα πρατήριο Shell, θα δοκιμάσει τα καινούρια μας καύσιμα,  θα δει τη διαφορά στον κινητήρα του  και θα μας αγαπήσει για πάντα» τόνισε ο Βασίλης Τσόγκας, Marketing Manager της Coral Α.Ε. – Shell Licensee, ενώ η  María Rodríguez-Moyá ανέφερε: 

«Τους καλούμε όλους να σταματήσουν στο κοντινότερο πρατήριο Shell για να δοκιμάσουν τα νέα καύσιμα που είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά» 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top