Οικονόμου: Τα έσοδα από τον τουρισμό ενισχύουν το εισόδημα των πολιτών

«Έτοιμη μέχρι τέλη Αυγούστου η νέα πλατφόρμα LNG στη Ρεβυθούσα»

Έτοιμη για την παραλαβή φορτίου LNG μέσα στον Αύγουστο είναι η νέα πρωτή δεξαμενή στη Ρεβυθούσα σύμφωνα με τον Γιάννη Οικονόμου.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο κυβερνητικό εκπρόσωπος «η νέα πλωτή δεξαμενή στη Ρεβυθούσα είναι έτοιμη να παραλάβει φορτία υγροποιημένου φυσικού αερίου μέχρι τέλη Αυγούστου».

Κικίλιας: Η κρουαζιέρα είναι το νέο success story του ελληνικού τουρισμού

«Με σχέδιο σχεδόν διπλασιάζεται η αποθηκευτική χωρητικότητα και δίνεται η δυνατότητα περαιτέρω αξιοποίησης της εγκατάστασης επανεριοποίησης LNG», σημείωσε.

«Τα έσοδα από τον τουρισμό ενισχύουν το εισόδημα των πολιτών»

Ο κ. Οικονόμου εξέφρασε την ικανοποίηση της κυβέρνησης για τη φετινή πορεία του ελληνικού τουρισμού και τα μέχρι στιγμής έσοδα.

Ενέργεια: Ο Ιούλιος ο χειρότερος μήνας για το κόστος ρεύματος

«Τα έσοδα του τουρισμού δίνουν τη δυνατότητα στο κράτος να στηρίξει περισσότερο την κοινωνία που δοκιμάζεται από την ενεργειακή κρίση και να έχουμε τις πολύτιμες εφεδρείες που χρειαζόμαστε ενόψει του χειμώνα που έρχεται. Παράλληλα τα έσοδα από τον τουρισμό περνούν άμεσα στην καθημερινή οικονομία και ενισχύουν το εισόδημα των πολιτών», είπε ο κ. Οικονόμου.

Τη νέα πλωτή δεξαμενή στη Ρεβυθούσα επιθεώρησε ο Σκρέκας

«Οι τουριστικές ροές ξεπερνούν και τις πιο αισιόδοξες αρχικές προβλέψεις» υπογράμμισε ο κ. Οικονόμου.

Αναφερόμενος στα νέα μέτρα στήριξης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως «αφού μετρήσουμε σωστά και ιεραρχήσουμε τις προτεραιότητες, θα καταλήξουμε στις δυνατότητες που υπάρχουν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μεγάλη σαφήνεια θα ανακοινώσει ποια είναι εκείνα τα μέτρα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top