Λήξη συναγερμού στις Βερσαλλίες - Εκκενώθηκε το παλάτι για λόγους ασφαλείας

Η «Le Figaro» αναφέρει ότι η εκκένωση δε σχετιζόταν με τρομοκρατία

Συναγερμός σήμανε στο Παλάτι των Βερσαλλιών καθώς υπάρχουν αναφορές για επίθεση με μαχαίρι, με αποτέλεσμα την άμεση εκκένωσή του.

Φωτιά στις Βερσαλλίες - Εκκενώθηκε το Ανάκτορο

Σε ανάρτησή της, η διοίκηση του τουριστικού αξιοθέατου κάνει σαφές ότι οι πολίτες πρέπει να απομακρυνθούν από το σημείο. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Παρέμβαση βρίσκεται σε εξέλιξη στο Παλάτι των Βερσαλλιών. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις ασφαλείας. Αποφύγετε την περιοχή και ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών. Μην μεταδίδετε ψευδείς πληροφορίες».

Βασιλιάς Κάρολος: Εικόνες από το δείπνο στις Βερσαλλίες με τον μπλε αστακό!

Μεγάλη δύναμη της γαλλικής αστυνομίας έχει φτάσει στο σημείο, ώστε να βεβαιωθεί πως όλος ο κόσμος έχει εκκενώσει τον χώρο με ασφάλεια. Παράλληλα, δεκάδες ένοπλοι αστυνομικοί φαίνονται να φρουρούν το κτίριο.

Νωρίς το απόγευμα, δημοσίευμα της Le Figaro, ανέφερε ότι σημειώθηκε μια διαμάχη μεταξύ μικροπωλητών. Ο ένας εκ των δύο φέρεται να έβγαλε μαχαίρι. 

Το ανάκτορο λειτουργεί και πάλι κανονικά. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top