Η απόφαση του Καρόλου που έκανε τον πρίγκιπα Χάρι να κλάψει

Τι ήταν αυτό που τον έκανε να καταρρεύσει

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ενημερώθηκαν για το πρόβλημα υγείας της Κέιτ Μίντλετον από την ανακοίνωσή της - Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star

Μια απόφαση του βασιλιά Καρόλου εξόργισε τόσο πολύ τον πρίγκιπα Χάρι, που έφτασε στο σημείο να ξεσπάσει σε κλάματα. 

Ουίλιαμ - Χάρι: «Έσπασε» ο πάγος μετά τη διάγνωση της Kέιτ με καρκίνο;

Ήταν τον Μάρτιο του 2023, μετά τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι, που έγινε γνωστό ότι ο Κάρολος του ζήτησε να εγκαταλείψουν με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, το Frogmore Cottage, όπου έμεναν με την οικογένειά τους. 

Πρίγκιπας Χάρι1

Αυτή η απόφαση θύμωσε πάρα πολύ τον πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος τον Ιούνιο του 2023 επέστρεψε τα κλειδιά του Frogmore Cottage, μάζεψε τα υπάρχοντά του και μετακόμισε στην Καλιφόρνια. 

Βασιλομήτωρ Ελισάβετ: Γιατί άφησε μεγαλύτερη περιουσία στον πρίγκιπα Χάρι

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Tom Quinn υποστηρίζει ότι η έξωση από το σπίτι, όπου έμενε με την οικογένειά του, έκανε τον πρίγκιπα Χάρι να ξεσπάσει σε κλάματα από τα νεύρα του, καθώς ένιωσε ότι ο Κάρολος δεν είχε κανένα δικαίωμα να το κάνει και το έκανε για εκδίκηση. 

Πρίγκιπας Χάρι2

«Ο πρίγκιπας Χάρι δεν μπορούσε να καταλάβει ότι η επιλογή του να σταματήσει ως εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας θα σήμαινε αναπόφευκτα να στερηθεί τη βασιλική του κατοικία», τόνισε ο Quinn και πρόσθεσε:

Κέιτ Μίντλετον: Μίλησε με τον Χάρι και τη Μέγκαν – Φήμες για συμφιλίωση

«Ο πρίγκιπας Χάρι το πήρε ως σκληρή απόρριψη – μια οδυνηρή υπενθύμιση όλων όσων ένιωθε όταν ο πατέρας του πάλεψε με τη μητέρα του κατά τη διάρκεια του διαζυγίου τους».

Πρίγκιπας Χάρι3

Εξήγησε, επίσης, ότι ο Χάρι ένιωσε να αδικείται, καθώς θεωρούσε ότι παρά τα όσα είχαν συμβεί, θα συνέχιζε να απολαμβάνει τα προνόμια της βασιλικής οικογένειας. 

Το λιτό μήνυμα Χάρι και Μέγκαν για την περιπέτεια υγείας της Κέιτ Μίντλετον

Πρίγκιπας Χάρι4

Πρίγκιπας Χάρι: «Κινδυνεύω περισσότερο από την Νταϊάνα»

«Για πολλούς ο πρίγκιπας Χάρι είναι απλώς ένα φτωχό πλουσιόπαιδο που συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο παιδάκι, αλλά ο πρίγκιπας Χάρι βλέπει τον εαυτό του ως το αιώνιο θύμα», εξήγησε ο βασιλικός αναλυτής.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top