Κέιτ Μίντλετον: Πόσα κατάφεραν να μάθουν για την υγεία της πριγκίπισσας

Χαμός στο παλάτι με την προσπάθεια πρόσβασης στο ιατρικά αρχεία της Κέιτ

Δε λένε να ηρεμήσουν στη Βρετανία με το τι συμβαίνει τελικά στην Κέιτ Μίντλετον και πότε θα επιστρέψει στα πριγκιπικά της καθήκοντα. 

Χθες έγινε γνωστό πως μέλη του προσωπικού της κλινικής, όπου έκανε την επέμβαση η πριγκίπισσα της Ουαλίας, προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία της. 

Κέιτ Μίντλετον: Προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στον ιατρικό της φάκελο!

Σύμφωνα με τη Mirror, τουλάχιστον ένα μέλος του προσωπικού του νοσοκομείου πιάστηκε να προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στο ιατρικό αρχείο της Κέιτ Μίντλετον. 

Κέιτ Μίντλετον 1

Στο νοσοκομείο Marylebone επικρατεί αναστάτωση, καθώς εμφανίζεται έκθετο, μετά από τις αποκαλύψεις για κενά ασφαλείας. 

Κέιτ Μίντλετον: Η υπερβολικά αδύνατη σιλουέτα και η «σωσίας»

Κέιτ Μίντλετον 2

«Πρόκειται για μια σημαντική παραβίαση της ασφάλειας και απίστευτα επιζήμια για το νοσοκομείο, δεδομένης της άψογης φήμης του για τη θεραπεία μελών της βασιλικής οικογένειας. Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου επικοινώνησαν με το παλάτι του Κένσινγκτον αμέσως μόλις έπεσε στην αντίληψή τους το περιστατικό και διαβεβαίωσαν ότι θα υπάρξει πλήρης έρευνα. Όλο το ιατρικό προσωπικό έμεινε σοκαρισμένο από τους ισχυρισμούς και πληγώθηκε που ένας έμπιστος συνάδελφος φέρεται να ήταν υπεύθυνος για μια τέτοια παραβίαση της εμπιστοσύνης και της δεοντολογίας», αποκάλυψε πηγή στη Mirror.

Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε! Το βίντεο να ψωνίζει με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ!

Κέιτ Μίντλετον: Την ενημέρωσαν για την απόπειρα παραβίασης των αρχείων της

Η πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία ενός ασθενούς χωρίς τη συγκατάθεση του υπεύθυνου επεξεργασίας δεδομένων του οργανισμού αποτελεί ποινικό αδίκημα για οποιοδήποτε μέλος του προσωπικού σε χώρο υγειονομικής περίθαλψης.

Τι συμβαίνει με τη Μίντλετον; Οι εμφανίσεις που έφεραν νέες αντιδράσεις

Το νοσοκομείο αρνήθηκε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς, ωστόσο, δήλωσε στην εφημερίδα ότι «όλοι οι ασθενείς μας, ανεξάρτητα από την ιδιότητά τους, αξίζουν απόλυτη ιδιωτικότητα και εμπιστευτικότητα όσον αφορά τις ιατρικές τους πληροφορίες».

Κέιτ Μιντλετον 3

Το νοσοκομείο ενημέρωσε το παλάτι για την υποτιθέμενη παραβίαση μόλις έγινε αντιληπτό, σύμφωνα με πηγές. Το παλάτι του Κένσινγκτον σημειώνει πως αυτό αποτελεί πρόβλημα για την Κλινική του Λονδίνου.

Πρώτη δημόσια εμφάνιση για την Κέιτ Μίντλετον μετά την επέμβαση 

Για το περιστατικό φέρεται να ενημερώθηκε και η Κέιτ Μίντλετον, η οποία επέλεξε να μην αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο εισήλθε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για αρκετές μέρες. Πάντως αυτό είναι κάτι που ενδέχεται να το κάνει στο μέλλον. 

Κέιτ Μίντλετον 4

Κέιτ Μίντλετον: Θα μιλήσουν όταν αισθανθούν έτοιμοι

Την ίδια ώρα φίλοι του Ουίλιαμ και της Κέιτ δήλωσαν πως επιθυμία του πριγκιπικού ζεύγους είναι να είναι ξεκάθαρο και ανοιχτό σχετικά με την υγεία της πριγκίπισσας, αλλά αυτό θα γίνει όταν οι ίδιοι αισθανθούν έτοιμοι. 

Κέιτ Μίντλετον 5

Κέιτ Μίντλετον: Θα μιλήσει για την υγεία της αλλά αργότερα 

Η Κέιτ αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά της μετά τις 17 Απριλίου, όταν τα παιδιά της επιστρέψουν στο σχολείο μετά τις διακοπές του Πάσχα. 

Κέιτ Μίντλετον 6

Τρίβει τα χέρια της η Μέγκαν Μαρκλ: «Εγώ δε θα έκανα ποτέ τέτοιο λάθος»

Πάντως υπήρξαν αναφορές ότι μπορεί να εμφανιστεί και νωρίτερα, πιθανόν στη λειτουργία του Πάσχα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κτήμα Windsor μαζί με τον Ουίλιαμ και τα παιδιά τους. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top