Κέιτ Μίντλετον: Η υπερβολικά αδύνατη σιλουέτα και η «σωσίας»

Νέα σενάρια μετά το βίντεο που ψωνίζει με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Η Κέιτ Μίντλετον απαθανατίστηκε από περαστικό να περπατά πλάι στον Πρίγκιπα Ουίλιαμ, καθώς έκαναν τα ψώνια τους σε εικόνες που κυκλοφόρησαν στον απόηχο των αντιδράσεων για την «αλλοιωμένη» φωτογραφία της για την Ημέρα της Μητέρας.

Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε! Το βίντεο να ψωνίζει με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ!

Σε πλάνα που κυκλοφόρησαν από το TMZ και τη The Sun, ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας φαίνονται να βγαίνουν από κατάστημα κοντά στο Adelaide Cottage. Η Κέιτ, ντυμένη με ένα σκούρο κολάν και ένα φούτερ, φαινόταν να χαμογελά καθώς μιλούσε με τον σύζυγό της, κρατώντας μια τσάντα για ψώνια. Ο Ουίλιαμ φορούσε ένα καπέλο του μπέιζμπολ. 

 

 

«Μετά από όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν, έμεινα έκπληκτος που τους είδα εκεί. Ήταν έξω για ψώνια με τον Ουίλιαμ και φαινόταν χαρούμενη και καλά. Τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους, αλλά το γεγονός ότι βγήκε για να ψωνίσει, είναι σημάδι πως η ίδια είναι αρκετά υγιής», φέρεται να είχε δηλώσει στη Sun πελάτης που είδε το ζευγάρι στο παντοπωλείο. 

Χωρίς τέλος οι θεωρίες συνωμοσίας για την Κέιτ Μίντλετον

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν στα social media τις τελευταίες ώρες για να αμφισβητήσουν τη γνησιότητα των φωτογραφιών, ακόμα και το γεγονός πως ενδέχεται να μην είναι καν η ίδια, συνεχίζοντας έτσι την παραφιλολογία που ξέσπασε μετά την επέμβασή της στην κοιλιακή χώρα στις αρχές Ιανουαρίου.

Τι συμβαίνει με τη Μίντλετον; Οι εμφανίσεις που έφεραν νέες αντιδράσεις

Ανησυχία και πάλι για την Κέτι Μίντλετον / AP 

Με μια γρήγορη ματιά σε όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες για τα πλάνα της Κέιτ και του Ουίλιαμ, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως... μάλλον κανείς δεν πιστεύει ότι η γυναίκα αυτή είναι η ίδια η πριγκίπισσα της Ουαλίας. Πολλοί, μάλιστα, έκαναν λόγο μέχρι και για χρήση AI!

Από τη μία πράγματι στο βίντεο φαίνεται η φιγούρα μίας χαρούμενης γυναίκας που περπατά με τον σύζυγό της, όμως, από την άλλη η μακρινή λήψη σε συνδυασμό με το θολό τοπίο που δημιουργεί οποιαδήποτε προσπάθεια ζουμ δεν επιτρέπουν ασφαλή συμπεράσματα. 

Τέλος, αν κανείς προσπαθήσει να απομονώσει την εικόνα της Κέιτ Μίντλετον στα πλάνα θα παρατηρήσει μια φιγούρα γυναίκας που καθόλου δε μοιάζει με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, κάνοντας πολλούς να συζητούν ακόμη και περί αποτυχημένης πλαστικής επέμβασης. 

Χαμός στο X (πρώην Twitter) με την εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top