Τι συμβαίνει με τη Μίντλετον; Οι εμφανίσεις που έφεραν νέες αντιδράσεις

Γιατί δεν υπάρχουν φωτογραφίες από τις δημόσιες εξόδους της;

Φουντώνουν τα σενάρια για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον / Βίντεο Alpha

Ολοένα και «φουντώνουν» τα σενάρια για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, καθώς φέρεται να έχει κάνει τις τελευταίες ώρες δύο δημόσιες εμφανίσεις, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει ούτε μια φωτογραφία της.

Πρώτη δημόσια εμφάνιση για την Κέιτ Μίντλετον μετά την επέμβαση 

Όπως ανέφεραν τα διεθνή ΜΜΕ, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, κατά κόσμο Κέιτ Μίντλεντον, συνοδευόμενη από τη σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ εθεάθη το Σάββατο σε φάρμα που πουλάει φρέσκα προϊόντα από τα αγροκτήματα του κάστρου του Ουίνδσορ. Σύμφωνα με μαρτυρίες φαινόταν «καλά στην υγεία της, ήταν χαλαρή και πολύ χαρούμενη». Το συγκεκριμένο παντοπωλείο απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρο από την έπαυλη τους και συχνά πυκνά το χρησιμοποιούν μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Κέιτ Μίντλετον: Θα μιλήσει για την υγεία της αλλά αργότερα 

Επίσης, μέσα στο Σαββατοκύριακο, φαίνεται πως το ζευγάρι παραβρέθηκε και σε αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών τους.

Ουίλιαμ: Στο προσκήνιο ξανά η εξωσυζυγική του σχέση με τη... Ρόουζ Χάνμπερι

Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον

Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση / Φωτογραφία αρχείου (AP Ian Vogler)

Αξιοσημείωτο είναι πάντως το γεγονός πως από αυτές τις δύο δημόσιες εμφανίσεις δεν υπάρχει καμία φωτογραφία. Ούτε ερασιτεχνική ούτε πολύ περισσότερο μια επίσημη. Η τελευταία θα έβαζε τέλος σε όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας, αλλά και για τη σχέση της με τον σύζυγο της.

Έτσι, οι θεωρίες συνομωσίας, αντί να κοπάσουν, έχουν φουντώσει ακόμη περισσότερο.

Kate Middleton

 (AP File Photo/Frank Augstein)

Κέιτ Μίντλετον: Τα επικοινωνιακά λάθη, μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Εδώ και πάρα πολύ καιρό τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στον βρετανικό τύπο, κυρίως τον σκανδαλοθηρικό, έχει «χυθεί πολύ μελάνι» για το τι πραγματικά συμβαίνει στα βρετανικά ανάκτορα. Και ως ένα βαθμό όχι αδίκως, αν αναλογιστεί κανείς πως η τελευταία φορά που η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίστηκε δημόσια ήταν την ημέρα των Χριστουγέννων. Από τότε έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες και εκτός από τους δικούς της πολύ κοντινούς ανθρώπους δεν την έχει δει κανείς άλλος.

Κέιτ Μίντλετον: Τα έκανε μαντάρα με τη φωτογραφία – Οι 16 «παρεμβάσεις»

Κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν είναι άκρως αμφιλεγόμενες. Μια από τις πιο πρόσφατες δε, όπου η Κέιτ Μίντλεντον ποζάρει περιχαρής με τα τρία της παιδιά στο κήπο τους σπιτιού τους αποδείχθηκε πειραγμένη με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σκάνδαλο άνευ προηγουμένου.

Αυτό με τη σειρά του οδήγησε σε έναν πρωτοφανή επικοινωνιακό καυγά μεταξύ των μέσων ενημέρωσης και του παλατιού. Αποτέλεσμα του οποίου ήταν η πριγκίπισσα να αναγκαστεί να παραδεχθεί ότι η ίδια πείραξε τη φωτογραφία, ζητώντας συγνώμη για τη σύγχυση που προκάλεσε. Δικαιολογήθηκε λέγοντας πως πρόκειται για μια ερασιτεχνική λήψη, σημειώνοντας παράλληλα πως κάποιες φορές πειραματίζεται με την επεξεργασία φωτογραφιών όπως κάνουν και πολλοί άλλοι.

Η fake φωτογραφία που ανέβασε η Κέιτ Μίντλετον

Η φωτογραφία που ανέβασε η Κέιτ Μίντλετον και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, όταν αποδείχθηκε fake

Με αυτά και με τα άλλα τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, που πρώτα αποκάλυψαν ότι η φωτογραφία ήταν επεξεργασμένη, ζήτησαν από τα ανάκτορα να τους δώσουν την αυθεντική. Κάτι όμως που το παλάτι επίμονα αρνήθηκε να κάνει, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένα νέο κύμα συνωμοσιολογίας αλλά και χλευασμού. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης π.χ. τα ανέκδοτα έδιναν και έπαιρναν. Η ιστορία κατάντησε σαν το παιχνίδι «βρείτε τη διαφορά» μεταξύ δύο φωτογραφιών που στην συγκεκριμένη περίπτωση έγινε «βρείτε το λάθος».

Το ήδη επιβαρυμένο κλίμα γίνεται ακόμη πιο βαρύ με τις υπόνοιες που αφήνουν μερικά μέσα ενημέρωσης ότι ο πρίγκιπας Oουίλιαμ έχει εξωσυζυγική σχέση.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον σε παλιότερη κοινή εμφάνιση

(AP File Photo/Peter Morrison)

Κέιτ Μίντλετον: Πότε θα γίνει η πρώτη δημόσια εμφάνισή της

Πάντως σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Sunday Times είναι πολύ πιθανόν η πριγκίπισσα της Ουαλίας να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στις 31 Μαρτίου στην Θεία Λειτουργία για το Αγγλικανικό Πάσχα ενώ όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στα καθήκοντα της στις 17 Απριλίου όπου και ολοκληρώνονται οι σχολικές διακοπές του Πάσχα στην Βρετανία.

Τέλος είναι πολύ πιθανόν, πάντα σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο, μέχρι τότε να κάνει και κάποιες δηλώσεις. Από την μια για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση της υγείας της, για την εγχείρηση δηλαδή που υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα στα μέσα του Γενάρη όπου δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες στην δημοσιότητα και από την άλλη για να μιλήσει για όλα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες. Αλλά όλα αυτά, προς το παρόν, ανήκουν σε ένα από τα πολλά σενάρια των βρετανικών μέσων ενημέρωσης. Μέχρι νεωτέρας λοιπόν αυτό που γνωρίζουμε επίσημα από το παλάτι είναι πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας αναρρώνει και στο πλευρό της βρίσκεται η οικογένεια της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top