Βασίλισσα Καμίλα: Η αποκάλυψη για την υγεία του Βασιλιά Καρόλου

Τα νεότερα για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

Πληροφορίες για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας /Βίντεο: ΣΚΑΪ

Με το αριστερό μπήκε η νέα χρονιά για τη βασιλική οικογένεια, καθώς ο Βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον χρειάστηκε να μπουν στο νοσοκομείο για δύο προγραμματισμένα χειρουργεία.

Στο νοσοκομείο και ο Βασιλιάς Κάρολος μετά την Κέιτ Μίντλετον!   

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο βασιλιάς της Βρετανίας θα υποβληθεί την επόμενη εβδομάδα σε διορθωτική επέμβαση για διόγκωση προστάτη. Ωστόσο, τα βρετανικά μέσα εστιάζουν στο τι συμβαίνει με την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας, η οποία εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Τρίτη (16/01/204), ύστερα από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά. 

Κέιτ Μίντλετον: Μυστήριο γύρω από την υγεία της και το σοβαρό χειρουργείο

Η βασιλική οικογένεια όπως κάθε χρόνο παρακολούθησε τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στο Νόρφολκ - Φωτογραφία AP

Η βασιλική οικογένεια όπως κάθε χρόνο παρακολούθησε τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στο Νόρφολκ - Φωτογραφία AP 

Η Βασίλισσα Καμίλα μετέφερε τα νεότερα της υγείας, τόσο του Βασιλιά Καρόλου, όσο και της Κέιτ Μίντλετον: «Είναι καλά, ευχαριστώ πολύ. Ανυπομονεί να επιστρέψει στα καθήκοντά του».

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας νοσηλεύεται για τέταρτη μέρα και λέγεται, ότι «τα πάει καλά» αναρρώνοντας μετά από τη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου. 

Κέιτ Μίντλετον: Προβληματισμένος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στο νοσοκομείο

Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος θα απέχει προσωρινά από τα βασιλικά του καθήκοντα, αφού ακύρωσε τις προγραμματισμένες του δραστηριότητες, για να βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του και των παιδιών του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top