Κέιτ Μίντλετον: Μυστήριο γύρω από την υγεία της και το σοβαρό χειρουργείο

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δύο εβδομάδες

Στο νοσοκομείο η Κέιτ Μίντλετον / Βίντεο Σκάι

Σαν βόμβα «έσκασε» την Τετάρτη η είδηση για το πρόβλημα υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, που την οδήγησε στο χειρουργείο. Αυτή, όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που η 42χρονη πριγκίπισσα υποβάλλεται σε επέμβαση, όπως φαίνεται από τη μεγάλη ουλή που έχει στο κεφάλι της.

Στο χειρουργείο η Κέιτ Μίντλετον: Θα παραμείνει 14 ημέρες στο νοσοκομείο

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε σε μια επιτυχημένη προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για ένα διάστημα έως και δύο εβδομάδων, ανακοίνωσε την Τετάρτη το παλάτι του Κένσινγκτον, γεννώντας ανησυχία και ερωτήματα για την υγεία της μέλλουσας βασίλισσας. 

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι αναφέρεται πως η σύζυγος του διαδόχου του θρόνου πρίγκιπα Ουίλιαμ, θα παραμείνει στη London Clinic, ένα ιδιωτικό νοσοκομείο στο κέντρο του Λονδίνου, για 10 έως 14 ημέρες προτού επιστρέψει στο σπίτι της για να αναρρώσει.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της έως το Πάσχα.

Kate Middleton

Φωτογραφία αρχείοτ AP (Paul Grover)

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που η ανακοίνωση αυτή θα προκαλέσει. Ελπίζει πως το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η κανονικότητα για τα παιδιά της. Και την ευχή της ότι οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες θα παραμείνουν ιδιωτικές», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, ενώ επισημαίνεται ότι θα υπάρχει ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο της υγείας της μονάχα όταν υπάρχουν «σημαντικές νέες πληροφορίες για να μοιραστεί».

Σημειώνεται πως δεν υπήρξε καμία ένδειξη σχετικά με τους λόγους της νοσηλείας της 42χρονης πριγκίπισσας, όμως, όπως μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ, η Κέιτ δεν πάσχει από καρκίνο.

Κέιτ Μίντλετον: Γιατί νοσηλεύεται στην ιδιωτική κλινική London Clinic 

Η Κέιτ Μίντλετον νοσηλεύεται στο μεγαλύτερο ιδιωτικό νοσοκομείο στη χώρα, το London Clinic.

Το συγκεκριμένο νοσοκομείο ειδικεύεται στη φροντίδα και τη θεραπεία σύνθετων ιατρικών καταστάσεων, όπως ο καρκίνος, η υγεία των γυναικών, η ουρολογία και η ορθοπεδική οστά και αρθρώσεις. 

London Clinic

London Clinic / Φωτογραφία AP (Kin Cheung)

Εκεί είχαν νοσηλευτεί στο παρελθόν ο σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ, Πρίγκιπας Φίλιππος, αδελφή της Πριγκίπισσα Μαργαρίτα, αλλά και διάσημοι ηθοποιοί όπως η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και αρχηγοί κρατών όπως ο Τζον Φ. Κέννεντι. 

Κέιτ Μίντλετον: Το χειρουργείο και η ουλή επτά εκατοστών στο κεφάλι

Αυτή, όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που η μητέρα των διαδόχων του βρετανικού θρόνου υποβάλλεται σε σοβαρή χειρουργεική επέμβαση. Παλιότερα είχε κάνει ξανά ένα χειρουργείο, όπως μαρτυρά η ουλή επτά εκατοστών στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού της.

Το κοινό έμαθε πρώτη φορά για την ουλή το 2011, όταν η πριγκίπισσα έκανε την πρώτη της εμφάνιση με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ σε ένα ιδιωτικό δείπνο στο Clarence House. 

Κέιτ Μίντλετον

Η Κέιτ Μίντλετον έχει μια ουλή 7 εκατοστών στο κεφάλι, από χειρουργείο που έκανε όταν ήταν παιδί / Φωτογραφία αρχείου AP (Arthur Edwards)

Στη συνέχεια, επιβεβαιώθηκε ότι η συγκεκριμένη ουλή είναι αποτέλεσμα μίας χειρουργικής επέμβασης που είχε κάνει όταν ήταν μικρό παιδί και για την οποία δε θέλησε ποτέ να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Πηγές από το Παλάτι επιβεβαίωσαν ότι επρόκειτο για «μια πολύ σοβαρή επέμβαση», χωρίς να δώσουν περαιτέρω πληροφορίες.

Ιατροί που κλήθηκαν να σχολιάσουν την ουλή είχαν αναφέρει ότι η πριγκίπισσα είτε είχε αφαιρέσει κάποιον όγκο είτε κάποιο εκ γενετής σημάδι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top