Ανατροπή: Πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα το θανατηφόρο «τροχαίο» στη Νέα Υόρκη

Βρέθηκαν δοχεία βενζίνης και σημείωμα αυτοκτονίας

Το FBI διερευνά τα αίτια του θανατηφόρου «τροχαίου» με τους δύο νεκρούς και πέντε τραυματίες έξω από συναυλιακό χώρο στο Ρότσεστερ, βόρεια της Νέας Υόρκης, μόλις μια ώρα μετά την υποδοχή του νέου έτους.

Πολύνεκρο φονικό στη Νέα Υόρκη: Τέσσερις νεκροί από επίθεση με μαχαίρι

Για υπόθεση εγχώριας τρομοκρατίας, έκανε λόγο το αμερικανικό δίκτυο ABC News, ωστόσο, οι ερευνητές δε βρήκαν κάποιο στοιχείο μετέδωσε το Associated Press. Περίπου 1.000 άνθρωποι έφευγαν από χώρο διασκέδασης, καθώς δύο οχήματα συγκρούστηκαν και φλεγόμενα έπεσαν πάνω σε ομάδα πεζών. Όπως αποδείχθηκε, ένα από τα οχήματα ήταν γεμάτο με δοχεία βενζίνης.

Ο 35χρονος Μάικλ Έιβερι από τη Νέα Υόρκη ταυτοποιήθηκε ως ύποπτος, ανέφερε το CNN. Βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας από ημερολόγιο που φέρεται να του ανήκε.

Οι δύο επιβάτες του ενός οχήματος σκοτώθηκαν, ενώ ο οδηγός του άλλου μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο δήμαρχος του Ρότσεστερ Malik Evans σε συνέντευξη Τύπου ζήτησε υπομονή καθώς η έρευνα συνεχίζεται και προέτρεψε όποιον έχει πληροφορίες για το περιστατικό να απευθυνθεί στις αρχές.

«Τίποτα δεν είναι πολύ μικρό για περιπτώσεις όπως αυτή», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top