Πολύνεκρο φονικό στη Νέα Υόρκη: Τέσσερις νεκροί από επίθεση με μαχαίρι

Νεκρός και ο δράστης

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google
Τραγωδία και στο Παρίσι όπου ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι δύο τραυματίστηκαν από την επίθεση ενόπλου το βράδυ του Σαββάτου κοντά στον Πύργο του Άιφελ

Συναγερμός σήμανε στο Κουίνς της Νέας Υόρκης όταν οι Αρχές έλαβαν κλήση από γυναίκα που υποστήριζε ότι «ο ξάδελφός της σκοτώνει τα μέλη της οικογένειάς της». Λίγο αργότερα, ζητήθηκε και η παρέμβαση της Πυροσβεστικής καθώς εκδηλώθηκε πυρκαγιά την ίδια τοποθεσία.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, είδαν τον δράστη να βγαίνει από το σπίτι κρατώντας αποσκευές. Ο ίδιος τους επιτέθηκε με μαχαίρι και κατάφερε να τους τραυματίσει πριν πέσει νεκρός από αστυνομικά πυρά. 

Αιματηρή επίθεση στο κέντρο του Παρισιού – Ένας νεκρός

Ο άνδρας φέρεται να έβαλε φωτιά στον καναπέ του σπιτιού για να καλύψει τα ίχνη του καθώς νωρίτερα σκότωσε με μαχαίρι τέσσερα άτομα, ανάμεσά τους και δύο παιδιά 11 και 12 ετών. Μια 61χρονη γυναίκα, η οποία έφερε πολλαπλές μαχαιριές, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Το σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές είναι αυτό της ενδοοικογενειακής βίας ωστόσο η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top