Μυστήριο στις ΗΠΑ: Βγήκε από το μπάνιο και βρήκε τα δίδυμα παιδιά της νεκρά

Σοκαρισμένη η οικογένεια από τον θάνατο των 5χρονων παιδιών

Συναγερμός είχε σημάνει λίγες ημέρες νωρίτερα και πάλι στο Μπρονξ όταν κατέρρευσε τοίχος σε επταώροφη πολυκατοικία, με δύο άτομα να τραυματίζονται / Reuters

Μια ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίθηκε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, με δύο δίδυμα να χάνουν μυστηριωδώς τη ζωή τους μέσα στο σπίτι τους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα τους πήγαινε συχνά με τα πεντάχρονα παιδιά της σε συσσίτιο της ενορίας της. Το πρωί της Δευτέρας τα παιδιά δεν πήγαν σχολείο καθώς ήταν άρρωστα. Η μητέρα τα έβαλε για ύπνο και μπήκε στο μπάνιο να κάνει ντουζ. Όταν όμως βγήκε, αντίκρισε τα δύο παιδιά στο πάτωμα του σαλονιού ακίνητα και παγωμένα. 

Παιδοκτόνος έκανε εμετό όταν της έδειξαν φωτογραφίες του νεκρού γιου της

Αμέσως τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και κλήθηκε και ασθενοφόρο. Δυστυχώς τα παιδιά ήταν ήδη νεκρά, ενώ η μητέρα μεταφέρθηκε και αυτή στο νοσοκομείο καθώς ήταν σε σοκ. Ο πατέρας που βρισκόταν στη δουλειά την ώρα της τραγωδίας, κλήθηκε για ανάκριση. 

Ωστόσο κανένα από τα δίδυμα δεν έφερε ίχνη τραύματος και ο ιατροδικαστής καλείται τώρα να βρει τα αίτια του θανάτου τους. Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπάρχει ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας στην οικογένεια, ενώ πυροσβέστες έλεγξαν τον αέρα και δεν βρήκαν μονοξείδιο του άνθρακα.

«Όταν πας εκεί και βλέπεις δύο πεντάχρονα ξεψυχισμένα και παγωμένα στο πάτωμα αυτή την εποχή του χρόνου, φαντάζεσαι τι περνά η οικογένεια, τι περνούν η μητέρα κι ο πατέρας», είπε ο διευθυντής της αστυνομίας, Μπεν Γκάρλεϊ στην εφημερίδα «New York Daily News».

Τόσο οι γονείς όσο και οι γείτονες της οικογένειας είναι συγκλονισμένοι και κανείς δε μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top