Παιδοκτόνος έκανε εμετό όταν της έδειξαν φωτογραφίες του νεκρού γιου της

Άφησε το παιδί της να πεθάνει από την πείνα

Ένοχη κρίθηκε από το δικαστήριο μια 44χρονη μητέρα για τον θάνατο του αυτιστικού γιου της, τον οποίο άφησε να πεθάνει από την πείνα

Η Shanda Vander Ark κατά τη διάρκεια της απολογίας της έκανε εμετό, όταν της έδειξαν φωτογραφίες του αποστεωμένου γιου της. 

Αυστραλία: Αθώα η μητέρα που καταδικάστηκε για τον θάνατο των 4 παιδιών της

 

Ο 15χρονος Timothy Ferguson βρέθηκε νεκρός τον Ιούλιο του 2022 μέσα σε μια ντουλάπα, στην οποία τον είχε αναγκάσει να κοιμάται η μητέρα του. Ήταν τυλιγμένος μόνο με έναν μουσαμά. Η νεκροψία έδειξε πως ο άτυχος έφηβος ζύγιζε μόλις 31 κιλά και πέθανε από ασιτία και υποθερμία. 

Η μητέρα που βασάνιζε τον αυτιστικό γιο της και τον άφησε να πεθάνει από την πείνα

Η μητέρα που βασάνιζε τον αυτιστικό γιο της και τον άφησε να πεθάνει από την πείνα

Η ίδια η Vander Ark ισχυρίστηκε πως πριν βρεθεί νεκρός, τον είχε κάνει ένα ζεστό μπάνιο, κάτι όμως που διέψευσε ο μεγαλύτερος γιος της. 

 

 

13χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μητέρα του και μετά έβγαλε selfie

Ο εισαγγελέας Matt Roberts, ο οποίος ανέκρινε την παιδοκτόνο τής έδειξε φωτογραφίες του γιου της λίγο πριν πεθάνει.

Η 44χρονη μητέρα τάιζε τον γιο της με καυτή σάλτσα και τον έκανε μπάνιο με κρύο νερό

Η 44χρονη μητέρα τάιζε τον γιο της με καυτή σάλτσα και τον έκανε μπάνιο με κρύο νερό

«Έτσι έμοιαζε όταν τον βάλατε στην μπανιέρα;» τη ρώτησε, δείχνοντάς της αρκετές φωτογραφίες από το μελανιασμένο και αποστεωμένο σώμα του Timothy.

Εκείνη μόλις είδε τις φωτογραφίες έσκυψε πίσω από το εδώλιο και έκανε εμετό.

ΗΠΑ: Σκότωσε τη δύο μηνών κόρη της χτυπώντας τη με μανία στο πεζοδρόμιο

«Λυπάμαι», είπε και ξέσπασε σε λυγμούς. Ο δικαστής στη συνέχεια αναγκάστηκε να εκκενώσει την αίθουσα.

Η 44χρονη δεν επέστρεψε στην αίθουσα του δικαστηρίου όταν οι ένορκοι εξέδωσαν την ετυμηγορία τους για την ενοχή της για τον φόνο και την κακοποίηση του γιου της. Ζήτησαν να καταδικαστεί σε ισόβια, ενώ η οριστική απόφαση θα βγει στις 29 Ιανουαρίου. 

Ο δικηγόρος της Vander Ark, Fred Johnson, υποστήριξε ότι η πελάτισσά του δεν είχε καταλάβει το κακό που προκάλεσε στον γιο της και δε γνώριζε ότι πέθαινε από την πείνα.

Στραγγάλισε τα τρία παιδιά της με σχοινί - Έψαχνε οδηγίες στο ίντερνετ

Αντίθετα, ο μεγάλος γιος της είπε ότι η μητέρα του λέει ψέματα και ότι λίγο πριν πεθάνει ο αδελφός του δεν το είχε κάνει ζεστό μπάνιο, αλλά κρύο. 

Ο 20χρονος Paul Ferguson φέρεται να είπε ότι είχε κάνει παγωμένο μπάνιο στον Timothy εκείνη την ημέρα, αφήνοντάς τον στην μπανιέρα για τουλάχιστον τέσσερις ώρες.

Δολοφόνησαν 30χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών - Αναζητούν τον σύζυγό της

Όπως είπε, το κρύο μπάνιο ήταν μια από τις τιμωρίες τις οποίες επέβαλε η μητέρα τους στον αδελφό του. Μεταξύ των υπόλοιπων βασανιστηρίων, του έδινε να τρώει καυτή σάλτσα, του έβαζε χειροπέδες και του στερούσε τον ύπνο.  Η 44χρονη είχε δώσει εντολή στον μεγαλύτερο γιο της, ο οποίος, επίσης, αντιμετωπίζει κατηγορία για κακοποίηση ανηλίκου πρώτου βαθμού, να κοροϊδεύει τον μικρότερο αδελφό του με ένα κατεψυγμένο ρολό πίτσας και να ρίχνει καυτή σάλτσα στα γεννητικά όργανα του αδελφού του. 

Ο νεαρός αρνήθηκε το τελευταίο, παραδέχθηκε όμως ότι εκτέλεσε πολλές από τις απαιτήσεις της μητέρας του, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του εναντίον της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top