Δολοφόνησαν 30χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών - Αναζητούν τον σύζυγό της

«Κυκλοφορεί οπλισμένος και μπορεί να είναι επικίνδυνος»

Νεκρή εντοπίστηκε μια νεαρή μητέρα τεσσάρων παιδιών στη Μασαχουσέτη. Οι αρχές αναζητούν τον σύζυγό της, ο οποίος «κυκλοφορεί οπλισμένος και είναι επικίνδυνος».

Το άψυχο χώμα της Μπριάν εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής στο πίσω μέρος του σπιτιού της, όπου έμενε με τον σύζυγό της και τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 2, 5, 7 και 9 ετών. Έφερε τραύμα από πυροβολισμό στο πρόσωπο.

Νεκρή μητέρα 4 παιδιών

Η Μπριάν και ο Άαρον είχαν μαζί τέσσερα παιδιά / Φωτογραφία Facebook 

Λίγο νωρίτερα, τα παιδιά πήγαν στο σπίτι ενός γείτονα και του είπαν ότι δεν μπορούσαν να βρουν τον μπαμπά τους και ότι η μητέρα τους έκλαιγε στην κρεβατοκάμαρα.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του συζύγου. Ο 33χρονος Άαρον «κυκλοφορεί οπλισμένος και μπορεί να είναι επικίνδυνος», ανέφερε η αστυνομία. 

ΗΠΑ: Τα τέσσερα παιδιά της μητέρας που δολοφονήθηκε μένουν σε κοινωνική δομή

 

«Η αστυνομία ζητά από τους κατοίκους στην οδό Κέλτον να παραμένουν στα σπίτια τους και να αποφεύγουν τις εξωτερικές μετακινήσεος. Η έρευνα είναι σε εξέλικη στην περιοχή και ο ύποπτος πιστεύεται ότι οπλοφορεί και είναι επικίνδυνος», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το αστυνομικό τμήμα της Μασαχουσέτης που πραγματοποιεί την έρευνα.

Τα ανήλικα παιδιά βρίσκονται σε κοινωνική δομή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε τελευταία προβλήματα στον γάμο του και ότι η 30χρονη Μπριάν σχεδίαζε να μετακομίσει με τα παιδιά στο Τέξας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top