Στραγγάλισε τα τρία παιδιά της με σχοινί - Έψαχνε οδηγίες στο ίντερνετ

Αφού τα σκότωσε, πήδηξε από το παράθυρο.

ΗΠΑ: Μητέρα Στραγγάλισε Τα Τρία Παιδιά Της Με Σχοινί

Μια μητέρα στη Μασαχουσέτη, η Λίντσεϊ Κλάνσι, κατηγορείται ότι στραγγάλισε τα τρία ανήλικα παιδιά της. Τώρα 

Οι λεπτομέρειες της τριπλής δολοφονίας που ήρθαν στο φως κατά τη διάρκεια της δίκης που είναι σε εξέλιξη προκαλούν ανατριχίλα.

Όπως ανέφεραν οι ένορκες βεβαιώσεις, η 33χρονη χρησιμοποίησε το κινητό της τηλέφωνο και το ημερολόγιό της για να καταγράψει την ψυχολογική της κατάσταση και τα συναισθήματα που είχε για τα παιδιά της. Ακόμα, σημειώνε τις ώρες που έπαιρνε τα φάρμακά της, ενώ έψαχνε τρόπους για να σκοτώσει τα παιδιά της.

Στραγγάλισε τα τρία παιδιά της

Τα τρία παιδιά βρήκαν φρικτό θάνατο από τα χέρια της μητέρας τους / Φωτογραφία Facebook

Η Κλάνσι φέρεται να χρησιμοποιήσε σχοινιά γυμναστικής για να στραγγαλίσει τα τρία παιδιά της, τον 3χρονο Ντόσον, την 5χρονη Κόρα και τον 8χρονο Κάλαν, μέσα στο σπίτι τους. 

Στη συνέχεια, η μητέρα, ο δικηγόρος της οποίας λέει ότι έπασχε από επιλόχεια ψύχωση, πήδηξε από ένα παράθυρο δεύτερου ορόφου μετά τις επιθέσεις στα τρία παιδιά της, αλλά επέζησε από το άλμα.

Μητέρα στραγγάλισε τα τρία παιδιά της

Οι εισαγγελείς ισχυρίστηκαν ότι η Κλάνσι σχεδίαζε τη δολοφονία των τριών παιδιών της στις 24 Ιανουαρίου. Η ομάδα υπεράσπισης επέμενε ότι αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας και είχε λάβει υπερβολική φαρμακευτική αγωγή με συνταγογραφούμενα ψυχιατρικά φάρμακα.

Η 33χρονη παραμένει σε ιατρικό ίδρυμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top