Ισραήλ: Πισώπλατα πυροβόλησαν την 23χρονη με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη

Η Eden Ben Rubi ήταν στο αιματοβαμμένο φεστιβάλ Supernova

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της 23χρονης Eden Ben Rubi, η οποία ήταν ανάμεσα στους νεκρούς του μουσικού φεστιβάλ Supernova, στο νότιο Ισραήλ, όπου η Χαμάς σκότωσε τουλάχιστον 260 νέους ανθρώπους. 

Ισραήλ: «Δεν πιστεύω ότι θα βγω ζωντανή» – Η ιστορία της 22χρονης Αμίτ

«Μάθαμε ότι την πυροβόλησαν πισώπλατα, ενώ έτρεχε να σωθεί. Βρήκε καταφύγιο κάπου μαζί με 30 ακόμα άτομα, όμως τους εντόπισαν οι άνδρες της Χαμάς και τους εκτέλεσαν όλους», είπε φίλος της Eden στο Mega. 

Ισραήλ: Νεκρή 23χρονη με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη

 

Όπως είπαν η 23χρονη, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, ερχόταν κάθε καλοκαίρι στην Ελλάδα για να δει τους παππούδες της και πήγαινε στην εβραϊκή κατασκήνωση στο Λιτόχωρο. Ήταν ένα κορίτσι γελαστό, μέσα στην ενέργεια, γλυκό και κοινωνικό, που λάτρευε τα ταξίδια, τη μουσική και την τέχνη. 

Ισραήλ: Σπαρακτικό βίντεο - Τα παιδιά που έχουν απαχθεί από τη Χαμάς

 

 

«Ήθελε πολύ να έρθει φέτος στην Ελλάδα. Της είχε λείψει πολύ. Τελευταία είχε αφιερώσει χρόνο για ταξίδια, ήθελε να αποκτήσει αναμνήσεις και εμπειρίες. Φέτος θα ερχόταν να με δει. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε», είπε φίλη της στο thesstoday.gr.

Ισραήλ: «Ευλογία ο θάνατος της» - Συγκλονίζει ο πατέρας της 8χρονης Έμιλι

Μέχρι τελευταία στιγμή πίστευαν ότι η Eden τα είχε καταφέρει και ήταν ζωντανή. 

 

 

«Μέχρι και πριν από δύο μέρες σκεφτόμουν ότι είτε κρύβεται κάπου και δεν μπορεί να επικοινωνήσει, είτε είναι στο νοσοκομείο. Είχαμε δει και φωτογραφίες από μια κοπέλα που της έμοιαζε, όμως δυστυχώς εντοπίστηκε νεκρή», είπε ένας ακόμα φίλος της. 

Ισραήλ: Ζωντανή η Γερμανίδα που φέρεται να την σκότωσε η Χαμάς;

«Ήταν πάντα ένας πολύ ζωντανός άνθρωπος, ζεστός, δοτικός, με πολύ χιούμορ. Άδραχνε τη μέρα κάθε μέρα κυριολεκτικά, ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο και πραγματικά έζησε πολύ, αλλά ταυτόχρονα τόσο λίγο… », λένε δικοί της άνθρωποι.

 

 

Η Eden είχε μόλις ολοκληρώσει τη διετή στρατιωτική της θητεία στο Ισραήλ κι εργαζόταν σε ένα εμπορικό κέντρο, μαζεύοντας χρήματα για το επόμενο ταξίδι της. Είχε ταλέντο στη ζωγραφική, τα τατουάζ και τη street art και γινόταν αγαπητή σε όποιον τη γνώριζε. 

Ισραήλ: Πώς μια 25χρονη έσωσε το κιμπούτς της από τη Χαμάς

Ένα παιδί έξω καρδιά που ήξερε να αγαπά και να δίνει χαρά στους φίλους και τους δικούς της. 

 

 

«Εμένα όλα αυτά μου θυμίζουν πολύ τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο και όσα έκαναν οι Ναζί στους Εβραίους. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται», είπε μια ακόμα φίλη της 23χρονης. 

Η κηδεία της έγινε την Τετάρτη σε κλίμα οδύνης, όμως η Eden θα μείνει πάντα ζωντανή στις καρδιές και στις σκέψεις των αγαπημένων της ανθρώπων. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top