Ισραήλ: Σπαρακτικό βίντεο - Τα παιδιά που έχουν απαχθεί από τη Χαμάς

«Ο πόνος που όλες οι μητέρες του κόσμου θα καταλάβουν»

Η φρίκη στο Κφαρ Αζά στο Ισραήλ / Βίντεο αρχείου από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ένα βίντεο «γροθιά» στο στομάχι έρχεται από το Ισραήλ. Αποτελείται από φωτογραφίες μωρών και παιδιών που τις τελευταίες ώρες αγνοούνται και φέρονται να έχουν απαχθεί από τη Χαμάς.

Ισραήλ: «Ευλογία ο θάνατος της» - Συγκλονίζει ο πατέρας της 8χρονης Έμιλι

Το βίντεο δημοσίευσε η Jerusalem Post και έχει τίτλο «ο πόνος που όλες οι μητέρες του κόσμου θα καταλάβουν».

Ισραήλ: Όμηροι στα χέρια της Χαμάς - Σοκάρουν οι ιστορίες τους

Μωρά, νήπια και μεγαλύτερα παιδιά ηλικίας 9 μηνών έως 16 ετών αγνοούνται τις τελευταίες ώρες, με τις μητέρες τους να αγωνιούν. Ο φόβος όλων είναι ότι έχουν απαχθεί από τη Χαμάς.

 

Ισραήλ: Συγγενείς ομήρων κάνουν αγωνιώδη έκκληση για την απελευθέρωσή τους

Οικογένειες Ισραηλινών που πιστεύεται ότι κρατούνται όμηροι από τη Χαμάς στη Γάζα έκαναν έκκληση σήμερα για την απελευθέρωση των δικών τους ανθρώπων, σε μια συνέντευξη Τύπου με έντονη συναισθηματική φόρτιση, στο Λονδίνο.

Υπολογίζεται ότι 150 όμηροι μεταφέρθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας από τους μαχητές της Χαμάς, μετά την αιματηρή επίθεση που εξαπέλυσε η οργάνωση αυτή, η οποία οδήγησε σε πόλεμο με το Ισραήλ και σε χιλιάδες νεκρούς, στην πλειονότητά τους αμάχους, από το περασμένο Σάββατο.

Ισραήλ: «Φέρτε πίσω τους αιχαμλώτους»

«Φέρτε τους στο σπίτι», είναι η κραυγή αγωνίας των συγγενών παιδιών που φέρεται να έχουν απαχθεί από τη Χαμάς / AP Photo (Kirsty Wigglesworth)

Συγγενείς ορισμένων ομήρων ή αγνοουμένων συμμετείχαν στη συνέντευξη αυτή, κρατώντας φωτογραφίες τους με το μήνυμα «Φέρτε τους στο σπίτι». Μεταξύ των ομήρων, ένα μωρό έξι μηνών και ένα αγοράκι τριών ετών.

Από την επίθεση της Χαμάς σκοτώθηκαν τουλάχιστον 1.200 Ισραηλινοί και αλλοδαποί, ενώ από τα ισραηλινά αντίποινα στη Λωρίδα της Γάζας έχουν χάσει τη ζωή τους 1.417 Παλαιστίνιοι και άλλοι 6.268 τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο απολογισμό που ανακοίνωσε το τοπικό υπουργείο Υγείας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top