Ισραήλ: Ζωντανή η Γερμανίδα που φέρεται να την σκότωσε η Χαμάς;

Η μητέρα της καλεί τη γερμανική κυβέρνηση να επέμβει

Σε θρίλερ εξελίσσεται η τύχη της 22χρονης Γερμανίδας, Σάνι Λουκ, η οποία εικάζεται πως δολοφονήθηκε από τους ενόπλους της Χαμάς, οι οποίοι περιέφεραν το νεκρό της σώμα πάνω σε μια καρότσα αυτοκινήτου. Τώρα η μητέρα της δηλώνει πως η κόρη της είναι ζωντανή και καλεί τη γερμανική κυβέρνηση αν επέμβει για να επιστρέψει ασφαλής στην οικογένειά της. 

Ισραήλ: Η τραγική ιστορία της Shani - Περιέφεραν το πτώμα της ως τρόπαιο

 

 

 

 

Σύμφωνα με τη μητέρα της 22χρονης, ένα νέο βίντεο που δείχνει μια γυναίκα να μεταφέρεται σε παλαιστινιακά εδάφη, αποδεικνύει ότι η κόρη της είναι ζωντανή. 

Ισραήλ: Φρίκη από τη δολοφονία Γερμανίδας τουρίστριας από τη Χαμάς

 

 

«Έχουμε νέες πληροφορίες ότι η Σάνι είναι ζωντανή, αλλά βαριά τραυματισμένη και σε κρίσιμη κατάσταση. Κάθε λεπτό που περνά είναι σημαντικό. Απαιτούμε από τη γερμανική κυβέρνηση να δράσει γρήγορα», είπε η μητέρα της σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα. 

«Σας εκλιπαρώ να βοηθήσετε εμένα και τη Σάνι μου να γυρίσει στο σπίτι της υγιής», πρόσθεσε. 

 

 

Η 22χρονη τελευταία φορά εθεάθη στο φεστιβάλ μουσικής Supernova στην έρημο Νεγκέφ το Σάββατο να χορεύει, λίγο πριν εισβάλει η Χαμάς και σκοτώσει τουλάχιστον 250 ανθρώπους. 

Οι αρχικές αναφορές έκαναν λόγω ότι η Σάνι βιάστηκε και δολοφόνηθηκε, ενώ τα μέλη της Χαμάς περιέφεραν το γυμνό νεκρό σώμα της σαν τρόπαιο. 

 

 

Φίλος της οικογένειας που ζει στη Λωρίδα της Γάζας, εκτιμά ότι η 22χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο στην Μπεΐτ Λαχία, όμως δεν έχει καταφέρει να πάει ακόμα εκεί για να το εξακριβώσει. 

Η Σάνι δεν είχε ζήσει ποτέ στη Γερμανία, αλλά ταξίδευε εκεί συχνά για να δει τους παππούδες της. 

Η οικογένειά της ζει περίπου 50 μίλια από την Λωρίδα της Γάζας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top