Ισραήλ: Η τραγική ιστορία της Shani - Περιέφεραν το πτώμα της ως τρόπαιο

Η 30χρονη βρισκόταν στο φεστιβάλ - Η έκκληση της μητέρας τη

Το φεστιβάλ για την ειρήνη στο Ισραήλ που βάφτηκε με αίμα / Βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star

Τραγική κατάληξη είχε η 30χρονη Shani Louk, η κοπέλα από τη Γερμανία που βρισκόταν στο rave φεστιβάλ στο Ισραήλ, όταν ξεκίνησε η επιδρομή της Χαμάς. Το κορίτσι αναζητούσε αγωνιωδώς η μητέρα του. Οι ελπίδες εξανεμίστηκαν, όταν είδε το αποτρόπαιο βίντεο: άνδρες της Χαμάς περιέφεραν το άψυχο σώμα της σαν τρόπαιο πολέμου. Η οικογένειά της την αναγνώρισε από τα χαρακτηριστικά μαλλιά και τα τατουάζ της.

Ισραήλ: «Η απάντησή μας θα αλλάξει τη Μέση Ανατολή»

Συγκλονίζει η ιστορία της Shani Louk, της 30χρονης από τη Γερμανία που αγνοούταν μετά την επίθεση της Χαμάς σε rave φεστιβάλ σε περιοχή κοντά στη Λωρίδα της Γάζας. 

Ισραήλ: Συγκλονίζει γέροντας από την Ιεριχώ - «Ο Θεός να βάλει το χέρι του»

Η 30χρονη tatoo artist που ήταν υπέρμαχος της ειρήνης και αντιρρησίας συνείδησης στη στρατιωτική θητεία φαίνεται ότι είναι από τα 260 θύματα του φεστιβάλ, που βρέθηκε στο επίκεντρο των επιθέσεων και βάφτηκε με αίμα.

Ισραήλ: Φρίκη από τη δολοφονία Γερμανίδας τουρίστριας από τη Χαμάς

Νεκρή 30χρονη σε φεστιβάλ στο Ισραήλ

Η Shani ήταν ειρηνεύτρια και αντιρρησίας συνείδησης. Αρνήθηκε να πάει στον στρατό, όπως επιβάλλεται σε όλους στο Ισραήλ / Φωτογραφία Instagram

Η Shani Louk, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, αιχμαλωτίστηκε από τους άνδρες της Χαμάς που έκαναν έφοδο στο φεστιβάλ. Μερικές ώρες αργότερα, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα φρικιαστικό βίντεο: τέσσερις τρομοκράτες της Χαμάς κυκλοφορούν στην περιοχή με ένα αγροτικό αυτοκίνητο. Στην καρότσα έχουν το σώμα μιας αναίσθητης κοπέλας, το οποίο περιφέρουν σαν τρόπαιο πολέμου, το χλευάζουν και το φτύνουν.

Το αποτρόπαιο βίντεο έφτασε στα χέρια της οικογένειας της άτυχης κοπέλας. Αναγνώρισαν ότι πρόκειτα για τη Shani, όχι από το πρόσωπο που δε διακρίνεται, αλλά από τα τατουάζ και τις χαρακτηριστικές τζίβες στα μαλλιά της. 

Νεκρή τουρίστρια σε rave φεστιβάλ

Το άψυχο σώμα της αναγνωρίστηκε μέσω βίντεο, από τα μαλλιά και τα τατουάζ της / Φωτογραφία Instagram

Ισραήλ: Η σπαρακτική έκκληση της μητέρας της Shani 

Η Shani μεγάλωσε στο Ισραήλ, όμως είχε και γερμανικό διαβατήριο. Ήταν μια κοπέλα που αγωνιζόταν για την ειρήνη και συμμετείχε ενεργά σε αντίστοιχα φεστιβάλ που εξυμνούν την ειρήνη και την ισότητα. Μάλιστα, είχε αρνηθεί να αναλάβει τη στρατιωτική θητεία που είναι υποχρεωτική για τους Ισραηλινούς, λόγω των απόψεών της.

Η οικογένειά της ήλπιζε να είναι ζωντανή. Λίγες ώρες πριν, η μητέρα της δημοσίευσε ένα σπαρακτικό βίντεο, στο οποίο εκλιπαρεί για βοήθεια, καθώς θέλει να μάθει τι συνέβη στην κόρη της.

Κρατώντας μια φωτογραφία της στο κινητό της τηλέφωνο ανέφερε: «Σήμερα το πρωί η κόρη μου, Shani Nicole Louk, Γερμανίδα υπήκοος, απήχθη με μια ομάδα τουριστών στο νότιο Ισραήλ από την παλαιστινιακή Χαμάς. Μας έστειλαν ένα βίντεο στο οποίο μπορούσα να δω καθαρά την κόρη μας αναίσθητη στο αυτοκίνητο με τους Παλαιστίνιους να κυκλοφορούν στη Λωρίδα της Γάζας. Σας ζητώ να μας στείλετε οποιαδήποτε βοήθεια ή νέα. Ευχαριστώ πολύ».

 

 

Η Χαμάς υποστήριξε ότι το πτώμα που περιέφεραν ήταν μιας γυναίκας στρατιώτη από το Ισραήλ. Ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής, ξαδέλφη της Shani υποστήριξε ότι η οικογένεια αναγνώρισε τα διακριτικά τατουάζ στα πόδια της και τα μαλλιά της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top