Ισραήλ: Φρίκη από τη δολοφονία Γερμανίδας τουρίστριας από τη Χαμάς

Έβαλαν παιδιά μέσα σε κλουβιά για κότες - Όμηροι ολόκληρες οικογένειες

Η Χαμάς αιχμαλώτισε ολόκληρες οικογένειες, παιδιά, ηλικιωμένους, στρατιώτες. Κρατά ακόμη και τις σορούς νεκρών όπως μιας κοπέλας που βρήκε φριχτό θάνατο όταν την άρπαξαν κατά τη διάρκεια μουσικού φεστιβάλ στη Λωρίδα της Γάζας. Το φεστιβάλ εξελίχθηκε σε μακελειό με πάνω από 250 νεκρούς. 

Μια γυναίκα της οποίας το νεκρό και ημίγυμνο σώμα διαπομπεύτηκε στην καρότσα αγροτικού της Χαμάς αναγνωρίστηκε και ανήκει σε Γερμανίδα καλλιτέχνιδα τατουάζ. 

 

 

Τη σορό αναγνώρισε η μητέρα της νεαρής, η οποία αναγκάστηκε να δει το φριχτό βίντεο με το νεκρό παιδί της φορτωμένο σε μια καρότσα. Άντρες της Χαμάς κάθονταν πάνω στο νεκρό σώμα της, τη χλεύαζαν και την έφτυναν. Η μητέρα την αναγνώρισε από τα ράστα μαλλιά της και το τατουάζ της.

 

 

Η άτυχη 30χρονη βρέθηκε στον λάθος τόπο τη λάθος στιγμή. Την απήγαγαν, τη δολοφόνησαν και περιέφεραν σαν τρόπαιο το άψυχο σώμα της. 

Το μουσικό φεστιβάλ κοντά στα σύνορα με τη Γάζα στο οποίο συμμετείχε, ήταν από τα πρώτα σημεία όπου εφόρμησε η Χαμάς, από εδάφους αλλά και με drones. Σκότωσαν τουλάχιστον 250 νέους ανθρώπους. 

Ισραήλ: Συγκλονίζει βίντεο από την απαγωγή φοιτήτριας από το φεστιβάλ

Από το ίδιο υπαίθριο φεστιβάλ στην έρημο απήγαγαν και την 25χρονη φοιτήτρια Νόα Αργκαμάνι που ήταν εκεί με το φίλο της, το οποίο επίσης συνέλαβαν.

Η 25χρονη φοιτήτρια που απήχθη από αντάρτες της Χαμάς

Η 25χρονη φοιτήτρια που απήχθη από αντάρτες της Χαμάς

Την έσυραν με τη βία στο δίκυκλο και τη μετέφεραν σε άγνωστο σημείο, ενώ εκείνη κλαίγοντας τους εκλιπαρούσε να μην τη σκοτώσουν.  

Ισραήλ: Ανήλικα παιδιά και οικογένειες όμηροι της Χαμάς

Σοκάρει επίσης βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει αιχμάλωτα παιδάκια από το Ισραήλ σε κλουβιά για κότες. 

 

 

Τα παιδάκια κλαίνε ενώ κάποιος ακούγεται να γελά. Σε άλλο βίντεο φαίνεται να έχουν αιχμαλωτίσει κοριτσάκια, που φέρεται να προορίζουν για σκλάβες του σεξ.

Μια μάνα με τα δύο παιδιά της έπεσαν στα χέρια της Χαμάς. Λίγο πριν, σύμφωνα με την ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα, είχαν σκοτώσει τη 18χρονη κόρη τους. Ο μικρότερος αδελφός της σπαράζει σε βίντεο που έδωσε η πρεσβεία στη δημοσιότητα.

«Ήθελα να είναι ζωντανή. Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει πίσω;», ακούγεται να ρωτά κλαίγοντας τη μητέρα του. 

 

 

Ένας πατέρας κατέρρευσε, όταν είδε στα social media να σέρνουν στην ομηρεία την σύζυγο και τα κοριτσάκια τους 2 και 5 ετών. Είχαν πάει να επισκεφθούν την γιαγιά τους. Μιλούσε μαζί τους στο τηλέφωνο όταν κόπηκε η γραμμή.

«Μην κάνετε κακό σε μικρά παιδιά. Μην κάνετε κακό σε γυναίκες. Αν θέλετε εμένα αντί για εκείνες, είμαι πρόθυμος να έρθω», λέει.

Και ηλικιωμένοι στο στόχαστρο της Χαμάς. Σύμφωνα με πληροφορίες η Χαμάς απήγαγε μια ηλικιωμένη, η οποία φέρεται να είναι θεία του υπουργού Άμυνας του Ισραήλ. 

Αθώοι άνθρωποι έχουν τραυματιστεί ή δολοφονηθεί από τους άνδρες της Χαμάς, ενώ ολόκληρες οικογένειες έχουν συλληφθεί και κρατούνται ως όμηροι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top