Ισραήλ: Νεκρή 23χρονη με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη

Ήταν στο μουσικό φεστιβάλ που βάφτηκε στο αίμα

Μια τραγική είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Ανάμεσα στους 250 νεκρούς που εντοπίστηκαν στο μουσικό φεστιβάλ Supernova στο νότιο Ισραήλ κι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της εισβολής της Χαμάς, είναι και μια 23χρονη με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη.

Λωρίδα της Γάζας: Μια υπαίθρια φυλακή για 2,5 εκατ. ανθρώπους

 

 

Πρόκειται για την Έντεν Μπεν Ρούμπι, τον θάνατο της οποίας επιβεβαίωσε και η πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της πρεσβείας, η νεαρή κοπέλα πυροβολήθηκε πισώπλατα, ενώ έτρεχε να σωθεί από τους αντάρτες της Χαμάς. 

Ισραήλ: Πώς μια 25χρονη έσωσε το κιμπούτς της από τη Χαμάς

 

 

Οι γονείς της και οι παππούδες της έχουν καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη. Η ίδια είχε μεγαλώσει στο Ισραήλ κι επισκεπτόταν κάθε καλοκαίρι την Ελλάδα. 

Ισραήλ: Ζευγάρι Ισραηλινών έκρυψε τα 10 μηνών δίδυμά του πριν πεθάνει

 

 

Ισραήλ: Η συγκλονιστική selfie ζευγαριού που κρυβόταν για να γλιτώσει

«Ήμασταν παιδικές φίλες από την κατασκήνωση. Ταυτοποιήθηκε το πτώμα της, ήταν αγνοούμενη τρεις ημέρες. Ήταν στο πάρτι, γνωρίζαμε ότι ήταν στο πάρτι, και χθες βρήκαν το πτώμα της. Είναι μισή Ελληνίδα, είχε γεννηθεί στο Ισραήλ κι εκεί μεγάλωσε. Είχε παππούδες από τη Θεσσαλονίκη, αλλά στο Ισραήλ ζούσε. Ερχόταν για τους παππούδες της και για διακοπές. Ήταν πάρα πολύ χαρούμενη, πάντα με το χαμόγελο, η ψυχή της παρέας, πολύ ταλαντούχα και καλλιτεχνικής φύσεως και ήθελε να ταξιδεύει και να περνάει καλά», είπε στο Mega, φίλη της από τη Θεσσαλονίκη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top