Άρπαξαν 9χρονη ενώ έκανε ποδήλατο – Βρέθηκε στο ντουλάπι του απαγωγέα της

Συνελήφθη ένας ύποπτος για την υπόθεση της απαγωγής

Ένα 9χρονο κοριτσάκι, το οποίο είχε εξαφανιστεί το Σαββατοκύριακο, ενώ έκανε κάμπινγκ με την οικογένειά της στα βόρεια της Νέας Υόρκης, βρέθηκε ασφαλές χθες το απόγευμα, ενώ συνελήφθη ένας ύποπτος για την απαγωγή της.

ΗΠΑ: 13χρονη σώθηκε από τον απαγωγέα της με ένα σημείωμα!

Η μικρούλα Σάρλοτ Σίνα εξαφανίστηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, την ώρα που έκανε ποδήλατο στη λίμνη Μορό, περίπου 45 μίλια βόρεια του Άλμπανι. Λίγο μετά την εξαφάνισή της βρέθηκε το ποδήλατό της, με τις αρχές να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το κοριτσάκι είχε απαχθεί. 

 

 

Σύμφωνα με την κυβερνήτη της πολιτείας, Κάθι Χότσαλ, χθες, τη Δευτέρα, συνελήφθη ένας 47χρονος, ως ύποπτος για την απαγωγή του παιδιού. Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του όταν σε υλικό που είχαν καταγράψει κάμερες ασφαλείας διέκριναν ένα αυτοκίνητο, που εικάζεται ότι είναι του υπόπτου, να πλησιάζει το σπίτι της οικογένειας της Σάρλοτ και να αφήνει ένα σημείωμα, με το οποίο ζητούσε λύτρα. 

Θρίλερ με την απαγωγή δίχρονου κοριτσιού - Μαχαίρωσαν τη μητέρα της

Οι αστυνομικοί έστειλαν το σημείωμα στα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπου βρέθηκε ένα αποτύπωμα. Μετά από έρευνα κατέληξαν στον 47χρονο, ο οποίος είχε συλληφθεί το 1999 για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης. 

 

 

Λίγες ώρες μετά την ταυτοποίηση, αστυνομικοί των ειδικών δυνάμεων έφτασαν στο σπίτι της μητέρας του 47χρονου. Εκείνος έμενε σε ένα τροχόσπιτο στην πίσω αυλή του σπιτιού. Εισέβαλαν στο τροχόσπιτο και μέσα σε ένα ντουλάπι βρήκαν το κοριτσάκι σώο. 

Οχάιο: Απήγαγε το 7 μηνών μωρό της συντρόφου του, τράκαρε και το σκότωσε

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, ενώ ακόμα δεν έχουν αποδοθεί κατηγορίες στον συλληφθέντα, κάτι όμως, που σύμφωνα με τις αρχές θα γίνει σύντομα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top