Θρίλερ με την απαγωγή δίχρονου κοριτσιού - Μαχαίρωσαν τη μητέρα της

Ύποπτος ο πρώην της μητέρας της

Εξαφάνιση 2χρονης - Πιστεύεται Ότι Έχει Απαχθεί

Συναγερμός έχει σημάνει στη Μίσιγκαν, μετά την εξαφάνιση ενός δίχρονου κοριτσιού. Τα ίχνη του χάθηκαν λίγο αργότερα αφού η μητέρα του μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύντροφός της.

Οι αστυνομικοί κάνουν έκκληση σε όποιον δει τη δίχρονη Γουίντερ Σμιθ στο Μίσιγκαν να δώσει στοιχεία, αφού πιστεύουν ότι έχει απαχθεί από τον 26χρονο σύντροφο της μητέρας της.

Ο 26χρονος Rashad Trice πήγε στο σπίτι της οικογένειας και αφού επιτέθηκε και μαχαίρωσε την 22χρονη μητέρα της Γουίντερ, στη συνέχεια άρχισε να απειλεί το παιδί, το οποίο φέρεται να πήρε μαζί του και να εξαφανίστηκε.

Εξαφάνιση 2χρονης

Η δίχρονη Γουίντερ πιστεύεται ότι απήχθη από τον πρώην σύντροφο της μητέρας της / Φωτογραφία Lansing Police Department

Η μητέρα έφυγε από το διαμέρισμα μετά τη φερόμενη επίθεση για να καλέσει την αστυνομία. Όταν επέστρεψε στο σπίτι, είδε την κόρη της και το αμάξι να λείπουν, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ίδια στους αστυνομικούς. Αυτή την ώρα νοσηλεύεται τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Όταν αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, εντόπισαν τον ενός έτους αδελφό της Γούιντερ, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.

Μίσιγκαν: Μαχαίρωσε την πρώην του και απήγαγε την κόρης της

Ο 26χρονος που φέρεται να μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του / Φωτογραφία Lansing Police Department

Ένα τεράστιο ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη για την εύρεση της Γουίντερ, με ομάδες της αστυνομίας να «χτενίζουν» την περιοχή γύρω από το σπίτι και να διεξάγουν έρευνα στα γειτονικά σπίτια.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top