Οχάιο: Απήγαγε το 7 μηνών μωρό της συντρόφου του, τράκαρε και το σκότωσε

Eπιτάχυνε για να γλιτώσει από καταδίωξη και κάρφωσε το όχημα σε σπίτι

Την επτά μηνών κόρη της συντρόφου του απήγαγε ένας 23χρονος στο Οχάιο. Δυστυχώς, το κοριτσάκι υπέκυψε στα τραύματά του, αφού ο δράστης επιτάχυνε το όχημά του μετά από καταδίωξη, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε με μεγάλη σφοδρότητα στην αυλή σπιτιού. 

Οχάιο: Οι αστυνομικοί προσπαθούν να σπάσουν το παράθυρο για να βγάλουν το μωρό από το αυτοκίνητο/ youtube

Οχάιο: Οι αστυνομικοί προσπαθούν να σπάσουν το παράθυρο για να βγάλουν το μωρό από το αυτοκίνητο/ youtube

Ο 23χρονος Τζόναθαν Μπέικερ καυγάδισε με τη μητέρα του μωρού στο σπίτι της στη Βόρεια Βαλτιμόρη. Η μητέρα κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει την απαγωγή της κόρης της. Η γυναίκα είπε ότι δεχόταν απειλές, ότι ο 23χρονος της είχε πει πως είχε τάσεις αυτοκτονίας και πως η ίδια πίστευε ότι ήταν οπλισμένος.

Η αστυνομία της Βόρειας Βαλτιμόρης εξέδωσε προειδοποίηση να βρίσκονται σε επιφυλακή οι αστυνομικές δυνάμεις για το όχημα του Μπέικερ. Ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας εντόπισε το αυτοκίνητό του με βάση την περιγραφή. Ακολούθησε τον Μπέικερ και ενημέρωσε τους συναδέλφους που έσπευσαν στην τοποθεσία στο Τίφιν με καταδρομικά της αστυνομίας, όπως είπε ο αρχηγός της αστυνομίας του Τίφιν.

Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν τον 23χρονο, εκείνος πάτησε το γκάζι  και έπεσε σε ένα σπίτι με μεγάλη ταχύτητα. «Ξέφυγε από τον δρόμο κι έπεσε στην μπροστινή αυλή μιας κατοικίας, προσέκρουσε σε μια άλλη κατοικία, γκρεμίζοντάς τη από τα θεμέλιά του», είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αστυνομίας. Κανείς δεν ήταν μέσα στο σπίτι εκείνη τη στιγμή.

To όχημα του 23χρονου εξετράπη της πορείας του, μπήκε σε αυλή σπιτιού και προσέκρουσε άλλη κατοικία/ youtube

To όχημα του 23χρονου εξετράπη της πορείας του, μπήκε σε αυλή σπιτιού και προσέκρουσε άλλη κατοικία/ youtube

Οι αστυνομικοί έσπασαν το πίσω παράθυρο και ανέσυραν το βρέφος, το οποίο αιμορραγούσε από το κεφάλι και είχε δυσκολία στην αναπνοή. Οι διασώστες παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στο μωρό και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο νοσοκομείο Tiffin Mercy. Το κοριτσάκι πέθανε από τα τραύματά του λίγο μετά την άφιξή του στο νοσοκομείο ενώ ο Μπέικερ παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

«Η καρδιά μου ραγίζει για την οικογένεια αυτού του αθώου παιδιού και μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αυτό το θέμα θα διερευνηθεί διεξοδικά για να προσδιοριστεί ακριβώς γιατί και τι συνέβη σήμερα», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας.

Στο όχημα βρέθηκε ένα γεμάτο πυροβόλο όπλο, καθώς και δύο χρησιμοποιημένα φυσίγγια. Η αστυνομία δεν ξεκαθάρισε αν ο Μπέικερ είναι ο πατέρας του κοριτσιού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top