ΗΠΑ: 13χρονη σώθηκε από τον απαγωγέα της με ένα σημείωμα!

Έγραψε «Βοηθήστε με»

σημείωμα

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις ΗΠΑ, όταν ένα ανήλικο κορίτσι σώθηκε γράφοντας σε ένα σημείωμα «Βοηθήστε με» στο αυτοκίνητο του απαγωγέα του.

Η 13χρονη φέρεται να είχε απαχθεί στις 6 Ιουλίου στο Τέξας και ο απαγωγέας της σκόπευε να τη μεταφέρει σε άλλη πολιτεία. Ο 61χρονος ύποπτος είχε παρκάρει το όχημά του έξω από ένα πλυντήριο και τότε η κοπέλα βρήκε την ευκαιρία και έγραψε το σημείωμα που όπως αποδείχτηκε, της έσωσε τη ζωή.

Θρίλερ με την απαγωγή δίχρονου κοριτσιού - Μαχαίρωσαν τη μητέρα της

Μια περαστική είδε το κορίτσι μέσα από το τζάμι του αυτοκινήτου να κουνά το σημείωμα και αμέσως κάλεσε την αστυνομία. Ο άνδρας αντιμετωπίζει πλήθος κατηγοριών, με την απαγωγή να είναι μια από αυτές. Εργαζόμενη του πλυντηρίου περιέγραψε τον 61χρονο ως «τρομακτικό και περίεργο».

Η γυναίκα που ειδοποίησε τις Αρχές υποστήριξε ότι το κοριτσάκι φαινόταν «εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένο και ταραγμένο», ωστόσο πλέον θα γυρίσει στην οικογένειά του και θα είναι ασφαλής. 

ΗΠΑ: 13χρονος έσωσε την αδελφή του από απαγωγή... με τη σφεντόνα του!

Το θύμα είχε απαχθεί κοντά σε μια στάση λεωφορείου στο Σαν Αντόνιο του Τέξας. Ο ύποπτος την πλησίασε με ένα όχημα, την σημάδεψε με όπλο και απαίτησε να μπει μέσα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top