Γκραν Κάνιον: 13χρονος έπεσε από ύψος 30 μέτρων κι επέζησε

Βρέθηκε στο κενό προσπαθώντας να φωτογραφίσει τουρίστες

Από θαύμα ζει ένα 13χρονο αγόρι που έπεσε από ύψος 30 μέτρων περίπου στο Γκραν Κάνιον και σώθηκε με λίγα σπασμένα κόκαλα. 

Τουρκία: Έπεσε σε γκρεμό 30 μέτρων ενώ γιόρταζε τον αρραβώνα της

Το αγόρι είχε πάει να απολαύσει το φημισμένο αξιοθέατο. Κάποια στιγμή κάποιοι τουρίστες του ζήτησαν να κάνει λίγο στην άκρη για να βγάλουν μια φωτογραφία. Από απροσεξία έκανε μερικά βήματα παραπέρα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό. 

Αμέσως ειδοποιήθηκαν διασώστες που έφτασαν στο σημείο και χρειάστηκαν δύο ώρες για να τραβήξουν τον Γουάιατ Κάουφμαν από τον γκρεμό. Με αεροπλάνο διακομίσθηκε σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας, απ΄ όπου πήρε εξιτήριο. 

Μεξικό: Λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό 20 μέτρων - Τουλάχιστον 25 νεκροί

Ο ίδιος δήλωσε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ότι άρχισε να απομακρύνεται από το σημείο για να βγάλουν οι άλλοι άνθρωποι φωτογραφίες και κάθισε οκλαδόν, κρατώντας με το ένα χέρι έναν βράχο. Γλίστρησε όμως κι άρχισε να πέφτει. 

ΗΠΑ: Έριξε επίτηδες το αμάξι με την οικογένειά του σε γκρεμό 75 μέτρων!

«Ύστερα από την πτώση, δε θυμάμαι τίποτα» είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Phoenix KPNX. «Θυμάμαι ότι ξύπνησα και ήμουν στο πίσω μέρος ενός ασθενοφόρου και ενός ελικοπτέρου και μπήκα σε ένα αεροπλάνο και έφτασα εδώ», πρόσθεσε. 

Από την πτώση υπέστη ρήξη σπλήνας, ενώ έσπασε το χέρι του και 9 σπονδύλους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top