Διαζύγιο Τριντό: Είναι αυτή η πέτρα του σκανδάλου που διέλυσε τον γάμο του;

«Φουντώνουν» οι φήμες για απιστία του Καναδού πρωθυπουργού

Σαν βόμβα έσκασε το διαζύγιο ανάμεσα στον Τζάστιν Τριντό και την επί 18 χρόνια σύζυγό του Σόφι, με τις φήμες για απιστία του πρωθυπουργού του Καναδά «να φουντώνουν» ξανά. Ωστόσο ο Τριντό και η πρώην πλέον σύζυγός του θα κάνουν μαζί διακοπές για χάρη των παιδιών τους.

Τζάστιν Τριντό: Τα παιδιά θα μείνουν μαζί του μετά το διαζύγιο

«Έχουν φροντίσει να ληφθούν όλα τα νομικά και ηθικά βήματα όσον αφορά την απόφασή τους να χωρίσουν και θα συνεχίσουν να το κάνουν και στο μέλλον», αναφέρει η ανακοίνωση από τους κύκλους της οικογένειας.

Η οικογένεια Τριντό / Φωτογραφία: Facebook

Τζάστιν Τριντό: Φουντώνουν οι φήμες για απιστία

Μετά το διαζύγιο, φήμες θέλουν τον Καναδό πρωθυπουργό να έχει απατήσει τη σύζυγό του με την πρώην υποψήφια δήμαρχο του Μόντρεαλ, Μέλανι Τζολί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «The Journal de Montréal», η Μέλανι χρειάστηκε να διαψεύσει τις φήμες για εξωσυζυγική σχέση με τον Τζάστιν Τριντό. Ωστόσο αρκετές φωτογραφίες των φημολογούμενων «μυστικών εραστών» έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, τροφοδοτώντας τις φήμες για τη σχέση τους.

Η Μέλανι Τζολί / Φωτογραφία: Facebook

Η ίδια αρνήθηκε οποιαδήποτε ρομαντική σχέση με τον Καναδό πρωθυπουργό, υποστηρίζοντας ότι οι φήμες είναι αβάσιμες. Παρόμοιες φήμες είχε να αντιμετωπίσει ξανά το 2014, όταν διέψευσε σχέση με τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Quebecor, Pierre-Karl Péladeau.

Ποια είναι η Μέλανι Τζολί

Είναι Καναδή πολιτικός και δικηγόρος που γεννήθηκε στις 16 Ιανουαρίου 1979 στο Μόντρεαλ του Καναδά. Η Τζολί υπηρέτησε ως υπουργός Εξωτερικών του Καναδά από τον Οκτώβριο του 2021. Είναι μέλος του Φιλελεύθερου Κόμματος και εκπροσωπεί την περιοχή του Μόντρεαλ.

Ο Τζάστιν Τριντό και η Μέλανι Τζολί / Φωτογραφία: Facebook

Είναι παντρεμένη με τον Félix Marzell, με τον οποίο δεν έχουν αποκτήσει παιδιά. Ο Félix Marzell είναι συνιδρυτής ενός εργαστηρίου έρευνας και ανάπτυξης, το οποίο ειδικεύεται σε έργα δημιουργικού σχεδιασμού. 

Η Μέλανι Τζολί με τον σύζυγό της / Φωτογραφία: Facebook

Τζάστιν Τριντό: Το love story που τελείωσε άδοξα

Η Σοφί ήταν παιδική φίλη και συμμαθήτρια του μεγαλύτερου αδελφού του Τριντό, Μάικλ, ο οποίος σκοτώθηκε από χιονοστιβάδα το 1998 σε ηλικία 23 ετών. Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 2003 και λίγο αργότερα αρραβωνιάστηκαν. 

Το ερωτευμένο τότε ζευγάρι παντρεύτηκε το 2005 και απέκτησε τρία παιιδιά. Ο Καναδός πρωθυπουργός εξέφραζε συχνά την αγάπη του για τη σύζυγό του μέσα από τα social media. Η οικογένεια Τριντό ταξίδευε συχνά και έμοιαζε πολύ ενωμένη. 

Ο Τζάστιν και η Σοφί Τριντό ήταν παντρεμένοι από το 2005 / AP Images 

Ωστόσο το 2014 ήρθαν τα πρώτα «σύννεφα» στη σχέση του ζευγαριού. Ο Τζάστιν Τριντό και η Σόφι είχαν αναγκαστεί να απαντήσουν σε φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις, προτού εκείνος εκλεγεί πρωθυπουργός του Καναδά. Σε συνέντευξή του στο καναδικό δίκτυο CBC, είχε ερωτηθεί για το πώς πήγαινε ο γάμος του κι αν είχε απατήσει τη σύζυγό του ή εκείνη αυτόν. 

Ο Τζάστιν και η Σοφί Τριντό

«Δεν είναι τέλειος ο γάμος μας και είχαμε δύσκολα σκαμπανεβάσματα, αλλά η Σοφί παραμένει η καλύτερη φίλη μου, η σύντροφός μου, ο έρωτάς μου. Είμαστε ειλικρινείς ο ένας με τον άλλο, ακόμη κι όταν αυτό πονάει» είχε απαντήσει. Όταν δε ρωτήθηκε αν αυτά τα… «σκαμπανεβάσματα» αφορούσαν σε εξωσυζυγικές σχέσεις, ο Τριντό είχε απαντήσει αρνητικά. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από καναδικά μέσα, το ζευγάρι διατηρούσε μια «ανοιχτή σχέση». Η Σοφί φέρεται να είχε και εκείνη εξωσυζυγικές σχέσεις, στις οποίες ο Τριντό δεν είχε αντίρρηση. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top