ΗΠΑ: Αστυνομικοί τσακώθηκαν για... το όριο ταχύτητας!

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα σώματος

αστυνομία

Viral έγινε ο τσακωμός δύο αστυνομικών στο Ορλάντο των ΗΠΑ. Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα σώματος που έφεραν οι αστυνομικοί στις στολές τους. 

Συγκεκριμένα, ο Αλεξάντερ Σάουνι του αστυνομικού τμήματος του Ορλάντο οδηγούσε για τη δουλειά του όταν  αστυνομικός του σερίφη της κομητείας Σέμινολ που περιπολούσε είδε το περιπολικό του Σάουνι να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα και άρχισε να τον καταδιώκει!

Εξάχρονη έχασε τα πόδια της από ιμάντα ασφαλείας αυτοκινήτου

Σύμφωνα με έκθεση που συντάχθηκε για το περιστατικό, «το περιπολικό όχημα έτρεχε με 130 χλμ/ώρα σε περιοχή όπου το όριο ταχύτητας είναι 73 χλμ/ώρα». Ο αστυνομικός που τον καταδίωξε, χρειάστηκε να τρέξει με πάνω από 145 χιλιόμετρα για να πιάσει τον Σάουνι, καθώς αρνήθηκε να σταματήσει.

Τα πλάνα που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του σερίφη έδειξαν μέρος της καταδίωξης - καθώς και τον καβγά μεταξύ των δύο αστυνομικών Στο βίντεο, μεταξύ άλλων, ο Σάουνι κάνει χειρονομίες προς τον συνάδελφό του, και τον ρωτά «γιατί νομίζεις ότι είμαι ντυμένος έτσι;» . Ο Σάουνι κατόπιν αρνείται να δώσει τα στοιχεία του και επιστρέφει στο περιπολικό του.

Ο ίδιος αντιμετωπίζει κατηγορίες για «αλόγιστη οδήγηση, αντίσταση σε αστυνομικό και φυγή/διαφυγή από αξιωματικό επιβολής του νόμου με τα φώτα και τις σειρήνες ενεργοποιημένες», σύμφωνα με την έκθεση σύλληψης και τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top