Εξάχρονη έχασε τα πόδια της από ιμάντα ασφαλείας αυτοκινήτου

Έπαιζε στο αυτοκίνητο των γονιών της όταν έπαθε το φρικτό ατύχημα

Ένα 6χρονο κοριτσάκι στις ΗΠΑ ακρωτηριάστηκε, όταν ζώνη ασφαλείας τυλίχθηκε στα πόδια της.

Το φρικτό ατύχημα σημειώθηκε στις 17 Μαΐου. Η 6χρονη Όμπρεϊ Σκαλέτα βρισκόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου των γονιών της. Έπαιζε με έναν ιμάντα καστάνιας, ζώνη που χρησιμοποιείται για τη στερέωση αντικειμένων. Το ένα άκρο του ιμάντα βγήκε από το παράθυρο και τυλίχτηκε γύρω από τον άξονα μετάδοσης, ενώ το άλλο τυλίχθηκε γύρω από τα πόδια της. Το παιδί σχεδόν εκσφενδονίστηκε έξω από το παράθυρο και ο ιμάντας έσφιξε τόσο τα πόδια της που τα έκοψε.

6χρονη ακρωτηριάστηκε από ιμάντα ασφαλείας

Η 6χρονη Όμπρεϊ αναμένεται να υποβληθεί σε περισσότερα από 10 χειρουργεία / Φωτογραφία Facebook

Η 6χρονη μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στο νοσοκομείο Roanoke Memorial. Εκεί υποβλήθησε σε χειρουργείο έξι ωρών, προκειμένου να επανατοποθετήσουν τα πόδια της.

Οι γιατροί ισχυρίζονται ότι τα άκρα της έχουν καλή ροή αίματος, αλλά είναι πιθανό η Όμτρεϊ να χρειαστεί τουλάχιστον 10 ακόμα χειρουργικές επεμβάσεις, προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως.

6χρονη διαμελίστηκε από ιμάντα ασφαλείας

Μπροστά στο φρικτό ατύχημα της 6χρονης ήταν η μικρότερη αδελφή της / Φωτογραφία Facebook

Η 6χρονη αναρρώνει στην παιδιατρική μονάδα εντατικής θεραπείας. Στις 9 Ιουνίου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση μοσχεύματος δέρματος και οι γιατροί πιστεύουν ότι στο τέλος του μήνα θα επιστρέψει στο σπίτι της μετά την περιπέτεια της υγείας της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top