Βραζιλία: 34χρονη γέννησε όρθια μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της!

Η κορούλα της βιαζόταν να έρθει στον κόσμο

To βίντεο από κάμερα ασφαλείας με τη γέννα μέσα στο ασανσέρ- βίντεο ΕΡΤ

Μια 34χρονη γυναίκα από τη Βραζιλία έγινε μητέρα για δεύτερη φορά. Μόνο που η γέννηση του δεύτερου παιδιού της έλαβε χώρα… στο ασανσέρ, καθώς η μικρούλα ήταν ανυπόμονη να έρθει στον κόσμο! 

Η έγκυος Barbara ξύπνησε τη νύχτα από τους πόνους. Κατάλαβε πως οι συσπάσεις που ένιωθε ήταν η αρχή του τοκετού. Η 34χρονη κατάφερε να φτάσει στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της, αλλά η κόρη της ήθελε να βγει εκείνη τη στιγμή! Έτσι, η γυναίκα γέννησε όρθια μέσα στο ασανσέρ!

Κατάλαβε ότι ήταν έγκυος όταν γέννησε... δίδυμα σε τουαλέτα νοσοκομείου!

Ο τοκετός, που ξεκίνησε ενώ βρισκόταν στο σπίτι, διήρκεσε δύο ώρες και το μωρό γεννήθηκε 37 εβδομάδων και τεσσάρων ημερών, στις 02:18 τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης (16/03). 

Η οικογένεια ποζάρει ευτυχισμένη μετά τον ερχομό του νέου μέλους της- πηγή facebook

Η οικογένεια ποζάρει ευτυχισμένη μετά τον ερχομό του νέου μέλους της- πηγή facebook

Η κάμερα ασφαλείας που υπήρχε στο σημείο κατέγραψε την πρωτοφανή γέννα στο ασανσέρ. Συγκινημένη και με την κόρη της στην αγκαλιά της, η Barbara  είπε στο CNN ότι άρχισε να αισθάνεται συσπάσεις γύρω στα μεσάνυχτα και στη συνέχεια κάλεσε τον 36χρονο σύζυγό της για να τον ενημερώσει. Εκείνος κάλεσε αμέσως τη μητέρα της που μένει λίγα τετράγωνα πιο κάτω και είναι νοσηλεύτρια. Η γιαγιά παρείχε τις πρώτες βοήθειες στην κόρη της και την εγγονή της. 

Μετά τη γέννηση του μωρού, ο 4χρονος αδελφός συνάντησε για πρώτη φορά το νεογέννητο μέλος της οικογένειας κι έπειτα μητέρα και βρέφος διακομίσθηκαν σε μαιευτήριο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top