Τέξας: 38χρονος δολοφόνησε μία έγκυο και δύο ανήλικες και αυτοκτόνησε

Κατάφερε να διαφύγει η 12χρονη κόρη της συντρόφου του, αφού την κακοποίησε

Γείτονας ισχυρίστηκε όταν ακούγονταν συχνά καβγάδες από το σπίτι που έγινε το πρωτοφανές έγκλημα/ ΑΡ

Πρωτοφανές έγκλημα με θύματα τρεις κοπέλες, μία εκ των οποίων ήταν έγκυος, έλαβε χώρα στο Τέξας, το βράδυ του Σαββάτου. Ο 38χρονος δράστης μετά τις δολοφονίες, αυτοπυροβολήθηκε, δίνοντας τέλος στη ζωή του. 

Τέξας: Αποκεφάλισε την 21χρονη σύζυγό του λίγους μήνες μετά τον γάμο τους

Οι αστυνομικοί του Galena Park βρήκαν σε σπίτι τα πτώματα τριών κοριτσιών, ηλικίας 19, 14 και 13 ετών, με τραύματα από πυροβολισμό. Σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας Χάρις Εντ Γκονζάλες, η αστυνομία εντόπισε ένα όπλο δίπλα στον 38χρονο άνδρα που βρέθηκε νεκρός στην κύρια κρεβατοκάμαρα. Φαινόταν ότι είχε αυτοπυροβοληθεί.

Μέσα στο σπίτι όπου διαπράχθηκε το έγκλημα βρισκόταν ένα 12χρονο κορίτσι, που κατάφερε να γλιτώσει. Είπε στην αστυνομία ότι ο 38χρονος φίλος της μητέρας της, αφού της επιτέθηκε σεξουαλικά, πυροβόλησε τις τρεις κοπέλες. Η 12χρονη κατάφερε να διαφύγει σε γειτονικό σπίτι, παίρνοντας μαζί της την ενός έτους ανιψιά της.

Θανατική ποινή στη γυναίκα που σκότωσε έγκυο και της έβγαλε το μωρό

Η μητέρα του κοριτσιού δεν ήταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή. Το 12χρονο κορίτσι νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της περιοχής. Οι ταυτότητες του δράστη και των θυμάτων δε θα δημοσιοποιηθούν μέχρι να ταυτοποιηθούν οι σοροί τους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top